21. 10. 2013

The Nine Lives of Chloe King: Koho si Chloe nakonec vybrala?

The Nine Lives of Chloe King: Koho si Chloe nakonec vybrala?

Pamatujete si na seriál The Nine Lives of Chloe King, který ABC Family zrušila po deseti odvysílaných epizodách? Proklínali jste stanici za to, že už je konec a vy jste museli od seriálu odcházet s tím obrovským cliffhangerem v hlavě? Teď tu pro vás máme několik odpovědí.

Stanice totiž zveřejnila scénář k dvouhodinovému filmu, kterým měl být seriál původně uzavřen. K jeho vzniku nakonec nedošlo, ale minimálně tento článek může některým fanouškům přinést rozuzlení.

Hlavní otázkou asi bylo, jestli si Chloe nakonec vybrala Maie Aleka, nebo člověka Briana. A odpověď? Alek zvítězil! I když Chloe připustila, že k Brianovi něco cítí, její city nebyly tak silné, jako ty k Alekovi. Ten jí ochraňoval od té doby, co své tajemství objevila. Nicméně tato volba se odehrála až na poslední stránce scénáře. Co dalšího by se ve filmu ještě objevilo?

Ukázalo se, že existuje způsob, jak zrušit kletbu, aby Mai mohl(a) políbit člověka. Proroctví totiž říkalo: „Když Sjednotitelka miluje potomka svého nepřítele, kletba bude zlomena.“ Proč se ale tedy kletba nezlomila, když Chloe políbila Briana, a proč Brian neumřel?

Kletba se nezlomila, protože Chloe Briana opravdu nemilovala. Něco k němu cítila, dokonce mu řekla, že ho možná miluje, ale nikdy to nevěděla jistě. Na konci scénáře se s ní Brian loučí a odjíždí zpět na vysokou školu. Přitom se jí zeptá, proč mu nikdy neřekla, že ho miluje. Už známe důvod.

Brian nezemřel, jelikož se ukázalo, že pochází z linie spasitelů, posledních čistých, kteří jsou původním nepřítelem Maiů. Polibek na něj měl účinek jen proto, že Chloe je Sjednotitelka, takže má větší moc, než jiní Mai. Brian byl jen v lehkém komatu, po pár hodinách se probudil naprosto zdravý.


Sledovali jste Chloe? Naštvali jste se kvůli cliffhangeru? Jste rádi, že máte alespoň nějaké odpovědi?

(Zdroj: zap2it)

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Nattye

Nattye

Nápad seriálu dobrý, ale z tohohle se mi točí hlava.. :D Škoda, že to podělali.. :D
před 10 roky
Anetka888

Anetka888

Tak či tak jsem ráda, že známe aspoň konec, toho se kolikrát vůbec nedočkáme. A za Aleka jsem rozhodně ráda.
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Na to že tam furt vzdychala po Brianovi... On to s tím Alekem asi měl být postupný proces třeba na 3...
před 9 roky
Další články k tématu