1. 11. 2013

Arrow: Rozhovor s Emily Bett Rickards

Arrow: Rozhovor s Emily Bett Rickards

Felicity Smoak (Emily Bett Rickards) už má za sebou v Queen Consolidated dlouhou cestu. Poprvé se představila v první sérii jako technický génius společnosti. Nyní pracuje po boku Olivera Queena (Stephen Amell) a Dieggla (David Ramsey), a to jak v zasedací místnosti jako Oliverova asistentka, tak v jeskyni maskovaného strážce města, kde je nepostradatelnou součástí týmu. Jednou z jejích současných potíží je tajemná Isabel Rochev (Summer Glau), která na sécnu přichází jako nový společník Queen Consolidated. Její plány jsou alespoň prozatím nejasné…

Tuto sezónu začíná být Felicity víc zapojená jak v Queen Consolidated, tak i ve světě Arrowa. Jak se to oboje vyrovnávalo?

Je to opravdu zajímavé, protože Felicity má více času na Queen Consolidated jako Oliverova asistentka, ale stejně tak stíhá i na svůj tajný život. Z obojího získává větší sebedůvěru a sílu, kterou v první sérii neměla. Myslím si, že díky tomu si začínají být s Oliverem bližší. Je to pro mě opravdu zábavné, protože začíná být opravdu silnější, ale stále trochu zůstává ve svém světě. Těším se, jak to s ní bude pokračovat.

Nyní je Isabel v Queen Consolidated, jak její přítomnost ovlivňuje Felicity?

Isabel zadává spoustu nové práce pro firmu, o kterou se musí Felicity s Oliverem postarat, a oni přitom mají spoustu své práce v Galdes. Felicity musí odvádět svou práci jako asistentka, ne jen pátrat po zločincích ve Starling city ve snaze zachránit město. Musí vyplňovat papíry a jednat s klienty. Dochází k hromadě zásadních změn ve společnosti a na to Felicity není připravená. S novým „titulem“ asistentka dostala jen více práce po boku nepříjemných lidí, jako je Isabel.

Jsou to spíše přátelé nebo nepřátelé?

Myslím, že s Isabel bude těžké vyjít, je to velká podnikatelka. Felicity možná tak trochu žárlí.

O kolik víc bude v této sezóně o Felicity a její rodině odhaleno?

Nevím, co její osobní příběh přinese a kdo z jejího soukromého života do něj vstoupí. Já osobně bych byla nadšená, kdyby se objevil někdo z její rodiny, protože by to o ní víc prozradilo.

Je nějaká možnost, že bychom v této sezóně viděli nějaké záběry z jejího domova?

To je něco, co jsem navrhovala, opravdu ráda bych viděla svůj byt. Ten musí být šílený, naklizený, plný moderní techniky a bílého světla z monitorů. Ale bohužel o tom opravdu nic nevím. Četla jsem ale tweet od výkonného producenta Marca Guggenheima , ve kterém psal o Felicitiných rodičích, takže jsem opravdu šťastná, že se třeba jedna z těchto dvou věcí může stát a prozradit tak o Felicity něco nového.

Diggle má Deadshota a Arrow má svůj seznam nepřátel. Myslíte si, že Felicity může mít svého vlastního protivníka?

Já si myslím, že může. Když už byla Felicity přenesena do tohohle hrdinsko kriminálního světa, bylo by zvláštní, kdyby neměla někoho, jako je Digglův Deadshot (Michael Rowe). Nikdy nebojovala na život a na smrt ani nebyla v situaci, kdy by musela někoho zabít. Od tohohle se zatím drží daleko. Jediná možnost, jak by mohla získat svého vlastního úhlavního nepřítele, je podle mě pomsta. I když Felicity nevypadá jako někdo toužící po pomstě, je to člověk, který chce spravedlnost. Navíc se dokáže se opravdu silně vcítit do ostatních lidí, myslím, že pokud to bude potřeba, bude schopná zlikvidovat jakéhokoli protivníka.


Jak se těšíte na rozvíjení postavy Felicity? Je něco co by jste u ní rádi viděli, nebo naopak něco co by jste na ní změnili?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Heimdal

Heimdal

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
24ron24

24ron24

Moja bohužiaľ ťa budem musieť sklamať, lebo podľa komixu by mal Green Arrow skončiť s Black Canary...
před 10 roky
24ron24

24ron24

Moja bohužiaľ ťa budem musieť sklamať, lebo podľa komixu by mal Green Arrow skončiť s Black Canary...
před 10 roky
VanThomass

VanThomass

Felicity je skvělá postava, která mě prostě baví. Nemohli vybrat lepší herečku než je Emily ;-)
před 10 roky
Další články k tématu