6. 11. 2013

Glee: Chystá se kompletní přesun děje do New Yorku?

Glee: Chystá se kompletní přesun děje do New Yorku?

Již brzy bude možná hudební drama Glee vypadat úplně jinak, než jak jsme zvyklí. Tvůrci spolu se stanicí FOX uvažují nad tím, že ve finálové sezóně přenesou dějovou linku nastálo do New Yorku.

Od čtvrté řady se příběh dělí mezi Ohio a New York. Ryan Murphy měl poměrně jasnou představu, jak seriál bude pokračovat až do svého finále, ovšem jeho plány narušila náhlá smrt jedné z hvězd – Coryho Monteitha. V dalším uvažování o osudu seriálu pak padl nápad, že by se příběh odehrával pouze v NYC.

Pokud nápad dostane zelenou, tvůrci si budou muset promyslet, které postavy z Limy v Ohiu se připojí k Rachel, Kurtovi a Santaně a přestěhují se do New Yorku. Natáčení by se pak zcela přesunulo na východní pobřeží.

V říjnu Murphy uvedl, že už má nápad, jak seriál zakončit: „Řeknu studiu a stanici, jak po Coryho nešťastném skonání můžeme seriál zakončit způsobem, který je velmi uspokojující a tak trochu na jeho poctu, což se mi moc líbí.“


Souhlasíte s nápadem přestěhovat Glee do New Yorku nastálo? Nebude vám McKinley chybět?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

(Zdroj: zap2it)

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Lukoil Black

Lukoil Black

Jsem pro... stejně to sleduju už jen kvůli Rachel a Santaně.
před 10 roky
kutikk

kutikk

Souhlasím, nejvíce mě baví scény z New Yorku a nový studenti v Ohiu jsou nudní dějově nezajímaví :)
před 10 roky
jo-die

jo-die

Proč ne? Studentíci v Limě mě stejně moc nebaví, vkládala jsem naděje do Marley, ale je zoufale nudná,...
před 10 roky
Další články k tématu