9. 11. 2013

Doctor Who: První explozivní trailer na Den Doctora je venku

Doctor Who: První explozivní trailer na Den Doctora je venku

A je to tady! Britská BBC slibovala zveřejnění traileru k padesátému výročí kultovního seriálu Doctor Who (Pán času) snad celou věčnost, ale dnes ráno se konečně odhodlala k činu. Do světa vypustila trailer, který bude mít televizní premiéru dnes večer před seriálem Atlantis. Zveřejnění na internetu pak přišlo jako rána z čistého nebe a BBC tak ukázala, že dokáže překvapit a potěšit zároveň.

Teď se asi ptáte, proč jsme tak nadšení z nějakého obyčejného traileru. Jenomže tohle není jen tak obyčejný trailer. Jedná se totiž o ukázku z dlouho očekávaného speciálního dílu Doctora Who k padesátému výročí od vzniku seriálu. Sám speciál bude odvysílán 23. listopadu, takže už bylo na čase, abychom se dočkali nějakého toho traileru se záběry z epizody.

Nakonec to čekání přeci jen stálo za to, protože trailer vypadá fantasticky. A hlavně ukazuje dva nejoblíbenější Doctory z nové éry seriálu (ta začala roku 2005) Davida Tennanta a Matta Smithe pohromadě. Ve speciálu, který bude vysílán živě téměř po celém světě a dokonce i ve vybraných kinech ve 3D, se také objeví první Doctorova společnice od roku 2005 Rose Tyler v podání Billie Piper. Důležitou roli sehraje i brilantní britský herec John Hurt.

Pokud by vám nestačila následující čtyřicetivteřinová upoutávka, zítra BBC vypustí trailer, který promítala na letošním Comic Conu v San Diegu a který se od tohoto výrazně liší.


Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Těžko říct, protože je to celkem hudba budoucnosti, ale co já zatím vím, tak ČT vysílá i všechny...
před 10 roky
Jackolo

Jackolo

V globálním vysílání to nebude, protože BBC měla podmínku, že pro speciální "synchronizované...
před 10 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Tak to je mi jasné, spíš jsem myslela, že byla otázka, zda to bude ČT někdy vysílat... Ale toho...
před 10 roky
Další články k tématu