10. 11. 2013

Sean Saves the World: NBC objednává pět dalších epizod

Sean Saves the World: NBC objednává pět dalších epizod

Není to typická zakázka na celou sezónu, ale dodatečných pět epizod k Sean Saves the World, které NBC objednala, alespoň nevěstí nic špatného.

Nováček mezi komediemi v hlavní roli se Seanem Hayesem bojuje s ratingy už od své premiéry na začátku října. Poslední čtvrteční epizoda si však v ratingu polepšila o skvělých 28 procent a hned o den později NBC reagovala touto objednávkou.

První řada Sean Saves the World bude mít tedy osmnáct epizod. Jeho kolega The Michael J. Fox Show je na tom lépe, NBC se již na jaře rozhodla objednat mu plných 22 epizod. Rozhodně si ale Sean nemá důvod stěžovat, jelikož ho stanice prozatím alespoň neutla, což se nedá říct o rychle zrušené čtvrteční novince Welcome to the Family, která byla jednou z prvních obětí letošní sezóny.


Sledujete Sean Saves the World? Jste rádi za přídavek v epizodách?

(Zdroj: zap2it)

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu