19. 11. 2013

Everest: Spolutvůrce Lost připravuje pro FOX novou minisérii

Everest: Spolutvůrce Lost připravuje pro FOX novou minisérii

Jeffrey Lieber, tvůrce Miami Medical a spolutvůrce Lost (Ztraceni), vyvíjí pro stanici FOX novou desetidílnou minisérii s názvem Everest.

Akcí nabité drama točící se kolem skupinky členů expedice, která se vydává zdolat Mount Everest. Tajemství začnou být odhalována a pravda o motivech postav odkrývána v momentě, kdy skupinka začne bojovat o přežití na nejvyšší hoře světa.

Lieber byl Everestem přímo posedlý a v minulosti zpovídal několik horolezců kvůli svým podkladům, z nichž chtěl původně sepsat scénář pro film. Nakonec se ale rozhodl projekt přetvořit na minisérii, která při úspěchu může být později rozšířena na klasický seriál.

Společně s Lieberem se na místa výkonných producentů přidají také Broderick Johnson, Andrew Kosove, Robyn Meisinger a Adam Kolbrenner. Seriál bude produkován společnosti Alcon Entertainment.


Zaujala vás tato minisérie o horolezcích? Dali byste jí šanci?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Clear

Clear

Něco takového tady (jestli se nepletu?) ještě nebylo, takže to určitě potenciál má. Pohádky přestávají...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

jako seriál? ne. jako film? tisíckrát a žádný trhák.
před 10 roky
Další články k tématu