19. 11. 2013

ABC remakuje Bad Education

ABC remakuje Bad Education

O Američanech je známo, že rádi remakují, co se dá. Na paškál si poslední dobu berou seriály britské, například Family Tools (originál White Man Van), Lucky 7 (The Syndicate), který byl po dvou epizodách zrušen, nebo hitovku Broadchurch, o které se psalo tady.

Další na řadu přišla komedie Bad Education a kromě názvu – An American Eduaction – se nic nemění. Hlavní postavou bude i zde mladý učitel Alfie (ztvární ho stejný herec, Jack Whitefall), nejhorší učitel na škole, který se chce stát nejlepším kamarádem svých studentů. Na co Alfie sáhne, to pokazí. Aby toho nebylo málo, zakouká se do své nové kolegyně, učitelky chemie.

Spolu s tvůrcem seriálu, Jackem Whitefallem, bude na tvorbě scénáře a produkce spolupracovat dvojice Peter Huyck a Alex Gregory (King of the Hill, Fraiser). K nim se přidá i výkonný producent originální série, Ben Cavey, se společností Tiger Aspect. Možná právě on zajistí, že seriál bude úspěšnější než výše zmíněný Lucky 7.

Pilot se začne natáčet v lednu příštího roku v Los Angeles.

Bad Education, vysílaný na BBC Three, se v Británii řadí k úspěšným komediím se sledovaností kolem milionu diváků. V roce 2012 dokonce získal rekord za nejvyšší rating pilotu u komediálního seriálu, který mu nedlouho poté vyfoukla nová komedie Cuckoo.


Co myslíte, má An American Education šanci na úspěch?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
El Jay

El Jay

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
naninka358

naninka358

Je to Jack Whitehall, ne Whitefall...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

a co se vůbec stalo s remakem misfits?
před 10 roky
Další články k tématu