16. 11. 2013

Co nás čeká v nové řadě Raising Hope?

Co nás čeká v nové řadě Raising Hope?

Již včera v noci začala čtvrtá série Raising Hope. Na co se v ní můžeme těšit?

Důležitou změnou je přeřazení na páteční večer, který je všeobecně známý jako vražedný. K tomu však režisér Mike Mariano řiká: „Jsem plný očekávání, protože si myslím, že úterní večer je jeden z nejtěžších v televizi. Nejsem z toho tak vystrašený jako kdyby to měl být pátek v předchozích letech.“

Seriál se po trochu delší přestávce vrací hned s dvojitým přídělem. V nových epizodách bude hostovat například Jeffrey Tambor nebo Molly Shannon. Mariano dále prozradil, co tuto povedenou rodinku čeká v letošním roce.

V první epizodě se přestaví velmi důležitá postava z minulosti Virginie – její otec (Tambor), o kterém si myslela, že je mrtvý. Mariano řiká: „Nikdy jsme nevyprávěli příběh o jejím otci, ale věděli jsme, že je tady ta možnost. Tak jsme si řekli, pojďme to zkusit, co se stane?“ Ačkoliv prozatím tvůrci nepočítají s jeho návratem, Mariano zůstává optimistou: „Pracujeme na tom. Chce se vrátit a já bych ho měl rád zpátky.“

Martha Plimpton bude mít možnost zahrát si i se svým skutečným otcem. Keith Carradine totiž bude dalším hostem v této sérii. Mariano tvrdí, že o této možnosti uvažovali již dříve, ale nikdy pro něj neměli tu správnou roli. Teď ho rodinka Chanceových potká jako kovboje.

Mariano potrvdil, že se bude v nadcházející sezóně mluvit o dalším dítěti mezi Jimmym (Lucas Neff) a Sabrinou (Shannon Woodward). Tuto dvojici ale čekají i další změny, neboť se budou zabydlovat na novém místě, odděleně od Burta (Garret Dillahunt) a Virginie (Martha Plimpton). „Teď, když jsou novomanželé a budou bydlet odděleně, se show trochu posune.“ říká Mariano a dodává „Zkusili jsme vytvořit pár příběhů, kde to bude hlavně o nich a jejich výchově, máme je teď trochu rozdělené.“

Do města přijede Maxine, zahraje si ji Molly Shannon, a právě ona bude tou, na kterou Barney (Gregg Binkley) čeká. Půjdou společně na dvojité rande s Burtem a Virginií a Mariano slibuje, že to bude velmi vtipná podívaná.

Kromě zamilovaných Barneyho a Maxine nastanou i jiné změny. Součastí plánu Maxine jakožto nové vedoucí bude hledání způsobů, jak vydělat peníze. Takže se U Howdyho promění častečně v komunitní centrum, které bude hostit výstavu „Babička-vnučka“. Půjde tedy Virginie se svou vnučkou Hope, nebo s babičkou Maw-Maw?

Jak v minulé sezóně dokázal náhrdelník z makarónů, Sabrina je matkou Hope. Nicméně i tak chce upevnit toto spojení legální adopcí Hope. Důvodem je i to, že Hope nechtějí pustit na školní výlet s formulářem podepsaným Sabrinou, která není úředně její matkou. Jimmy plánuje její rozhodnutí o adopci náležitě oslavit.

Vypadá to, že Virginia a Maw-Maw (Cloris Leachman) prožijí rok plný sporů. Nejprve, když se Virgiina sestřenice Delilah (Amy Sedaris) vrátí k boji o dům Maw-Maw. Další rána přijde, když se na obzoru objeví nový přítel Maw-Maw, protože ten se Virginii zamlouvat rozhodně nebude.


Sledujete Raising Hope? A těšíte se na další sérii? Co říkáte na to, co si tvůrci připravili?

(Zdroj: TV Guide)

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Gabik.029

Gabik.029

Hned se jdu kouknout na dnešní díly, na Hope už jsem se těšila. :)
před 10 roky
Pajky

Pajky

Mě to přesvědčilo v tom, abych je konečně zařadil do watchlistu, nebo spíš posunul výš :)
před 10 roky
Další články k tématu