20. 11. 2013

Necessary Roughness po třech letech končí

Necessary Roughness po třech letech končí

Kabelovka USA Network se rozhodla neobjednat čtvrtou sérii dramatu Necessary Roughness, které bylo posledním nerozhodnutým seriálem stanice pro tuto sezónu.

Zástupci stanice v oficiálním oznámení uvedli: "Jsme nesmírně pyšní na tento seriál, na jeho scenáristy, kteří jedinečným způsobem dokázali nastínit problémy ještě předtím, než se rozvinuly v realitě na stránkách sportovních rubrik. Chceme poděkovat tvůrcům, Liz Krugerové a Craigovi Shapirovi, a hercům v čele s na Glóbus nominovanou Callie Thorne.

Seriál byl jedinečný svým pojetím homosexuální tématiky na úrovni profesionálního sportu. Příběh byl inspirován basketbalistou Jasonem Collinsem, který se stal prvním americkým profi hráčem, který veřejně oznámil, že je gay.

Necessary Roughness začal solidně, druhá a třetí řada však nedokázala dosáhnout na výsledky začátku. Seriál v průměru sledovalo 2,3 milionu diváků. Thorne na svém Twitteru poděkovala fanouškům za tři roky podpory: „Dávám sbohem Necessary Roughness. Jsem vděčná za tři roky, které jsem s ním prožila. Tento seriál byl tvořen krví, potem, smíchem i slzami, výbornou skupinou tvůrců, producentů, režisérů, návrhářů, herců a dalších členů štábu, a hlavně oddanými fanoušky.“


Sledovali jste Necessary Roughness? Bude vám seriál chybět?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
eliza2210

eliza2210

škoda bol to skvelý seriál :(
před 10 roky
Franki

Franki

Je to škoda, ale pokud se nepletu neskončilo to nejakou tragedii
před 10 roky
Další články k tématu