1. 12. 2013

The Returned: Zombie na A&E

The Returned: Zombie na A&E

Před nedávnem jsme psali článek o novém seriálu na CW. A&E se přidává k zombie mánii, se svým remakem zombie dramatu Les Revenants.

Tento francouzský seriál, natočený podle stejnojmenného filmu, se odehrává v malém horském městečku, do kterého se vrátili údajně mrtví místní obyvatelé. Od jejich úmrtí vůbec nezestárli a navíc si neuvědomují, že by měli být po smrti. Postupně se snaží vrátit ke svým starým životům a spokojeně žít jako dřív, jenže brzy se v městečku začnou dít záhadné vraždy a vypadá to, že se ze záhrobí probudil i sériový vrah, který tu kdysi řádil.

Původní autor se zatím k projektu nepřipojil, ale daleko k dohodě se stanicí nemá Carlton Cuse, současný producent jiného hitu A&E, seriálu Bates Motel. Seriál chce také využít úspěchu The Walking Dead (Živí mrtví), který ve své třetí sérii lámal ratingové rekordy.

Jak řekl generální ředitel A&E, Les Revenants ukazuje unikátním způsobem plném napětí, zápletek a zvratů, věci ohledně žijících mrtvých. S trochou tajemna a trochou thrilleru Les Revenants perfektně zapadá do jedinečné značky vyprávění A&E.


Jaký máte názor na téma zombie? Líbí se vám Les Revenants a dívali byste se na jeho remake?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
saralive

saralive

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
El Jay

El Jay

Nedávno jsem viděl pilot francouzského seriálu, a čekal jsem o něj trochu víc. Především chování...
před 10 roky
barbis_dc

barbis_dc

Seriál mě docela bavil, ale na konci to zůstalo tak otevřené, jako vrata do chlíva... Spousta...
před 9 roky
Další články k tématu