2. 12. 2013

Glee: Zvolte si písničky ke 100. epizodě

Glee: Zvolte si písničky ke 100. epizodě

Seriálů, které se těší oblibě diváků a dožijí se tak své sté epizody, je stále méně a méně. Glee ovšem patří mezi šťastlivce, kteří se tohoto privilegia dočkají. Diváci se na tuhle velkou událost mohou těšit již v příštím roce. V kalendáři si zaznačte datum 18. března 2014, kdy se tahle epizoda bude vysílat.

Tvůrci seriálu se rozhodli o tenhle významný mezník podělit se svými fanoušky. Ti budou mít možnost zvolit si písničky, které by chtěli v této jubilejní epizodě slyšet. Výběr je ovšem omezený. Volit můžete z 30 písní, které zazněly v uplynulých pěti sezónách. Hlas můžete poslat až deseti favoritům najednou a své hlasování můžete opakovat neomezeně. Desítka songů s nejvyšším počtem hlasů pak bude zremixována a odzpívána seriálovými New Directions. Maturita už se blíží a čtvrťáci tak budou pomocí těchto písní vzpomínat na své oblíbené momenty ze střední.

Hity, které se dostaly do TOP 30, jsou například Bad Romance, Born This Way, Defying Gravity, Don't Stop Believin', Gives You Hell, Keep Holding On, Like A Prayer, My Life Would Suck Without You, Raise Your Glass, Roar, Toxic a další.

Hlasování již bylo spuštěno a i vy můžete ovlivnit konečný výsledek. Své favority můžete podpořit na stránkách Foxu nebo na stránkách Facebooku.


Pro které songy jste hlasovali? Nebo mezi možnostmi některý z vašich favoritů chybí?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
ragelly

ragelly

Jj, taky jsem nostalgicky volila spíš ty starší, potěšila mě kromě Valerie hlavně Sweet Caroline,...
před 10 roky
Lucius

Lucius

Přesně tak, já si jí představuju v úplně posledním dílu a s celým současným i bývalým...
před 10 roky
happy

happy

No Don´t Stop Believin´ se obávám, bude... Osobně jí mám ráda, ale nesmí to přehánět - ať si ji raději...
před 10 roky
Další články k tématu