2. 12. 2013

TWD: Trailer, SARS a datum návratu

TWD: Trailer, SARS a datum návratu

Včera večer se s fanoušky na dlouhé dva měsíce rozloučil nadupaným dílem hit The Walking Dead (Živí mrtví). Kdo přežil a nepřežil, to vám tady nebudeme spoilerovat; zaměříme se spíše na to, kdy se vám milovaný seriál opět vrátí na televizní obrazovky.

Jak dlouho tedy musíme čekat? Dva měsíce. Přesněji dva měsíce a týden. Druhá polovina čtvrté série se na televizní obrazovky vrátí 9. února 2014.

Andrew Lincoln popsal zbylé epizody jako „ty nejodvážnější a nejvíce vzrušující díly, o které se tento seriál kdy pokusil“.

Včerejší epizodu si nenechalo ujít 12,1 milionu diváků, z nich 7,7 milionů patřilo do skupiny 18–49 let. Seriál si tak oproti loňskému roku polepšil o 29 procent, nicméně k číslům premiéry čtvrté řady (16,1 milionů / 10,4 milionů) se ani zdaleka nepřiblížil.

Epizoda také kralovala na sociálních sítích, konkrétně na Twitteru. Měření v jednu chvíli zaznamenala téměř 32 000 tweetů za minutu, což představuje 83 procent všech tweetů souvisejících s televizí.

Pokud si chcete maličko zkrátit čekání na druhou polovinu série, namlsejte se alespoň krátkým promo videem:


Jak se vám líbila včerejší epizoda? Jste spokojeni s výsledkem? Těšíte se na zbylé epizody čtvrté série?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Kezir

Kezir

»SPOILER« Viz zde
před 10 roky
stonefire

stonefire

»SPOILER« »SPOILER«
před 10 roky
Olca

Olca

Tak já si »SPOILER«, spíš jsem ráda, »SPOILER«... »SPOILER«
před 10 roky
Další články k tématu