6. 12. 2013

Blíží se speciální 200. epizoda HIMYM

Blíží se speciální 200. epizoda HIMYM

Článek může obsahovat spoilery k ději, takže zvažte, jestli chcete ve čtení pokračovat. Na co se ve slavnostní dvousté epizodě můžeme těšit? HIMYM si pro nás připraví mnohem více scén s Matkou. Prozatím je matka v podání Cristin Milioti poněkud nedostatkovým zbožím, to se ale změní právě tímto milníkem.

Výkonný producent Craig Thomas prozradil, že dvoustá epizoda, která se odvysílá v lednu, bude brána z perspektivy „Jak vaše matka potkala mě“ a bude vyprávěna z pohledu její postavy.

K tomu dodává Carter Bays: „Naše stá epizoda byla hlavně o oslavování úžasného obsazení, které máme k dispozici, ne že by si obsazení nezasloužilo oslavit i tu dvoustou, ale to je jiná věc. Je to hlavně o příběhu a nám připadalo správné udělat tuhle epizodu jinak.“

Větší prostor před kamerou dává Cristin zároveň i větší šanci na zisk nějakého ocenění. „Jestli nebude nominována na Emmy za hostující roli, tak už nevím, co víc by měla udělat,“ komentuje její vystoupení Thomas a dodává: „Ona je opravdu fantastická. Každý, komu se líbí její postava, si tuhle epizodu zamiluje.“

Jak se příběh blíží ke konci, tak se blíží i ono osudové setkání mezi Tedem (Josh Radnor) a jeho budoucí ženou na vlakovém nádraží. Bude to ale radostná chvíle? Koneckonců, Ted sedí na zastávce opravdu zničený a navíc má ruku v obvaze.

„Byl to náročný víkend pro každého. Ted bude hodně dole, ale potká Matku přesně v ten správný okamžik,“ odtajňuje Bays. „Na konci série bude Ted velmi šťastný,“ dodává Thomas.


Jak se vám vlastně líbí Matka? Těšíte se na dvoustou epizodu? Jste rádi, že už bude HIMYM končit?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
PetrK

PetrK

Sláva, snad to nějak děj oživí, dyť poslední dobou je to už sledování spíš ze zvyku než pro zábavu..
před 10 roky
Destinytte

Destinytte

To by mohlo být zajímavé. Trochu oživení neuškodí.. Jsem ráda, že seriál končí, protože se konečně se...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

tak to zas bude aspoň trochu změna.
před 10 roky
Další články k tématu