9. 12. 2013

Halle Berry produkuje na History Channel Hannibala.

Halle Berry produkuje na History Channel Hannibala.

History Channel se po úspěchu Hatfields & McCoys, The Bible a Vikings, pustí do další tématické série. Tentokráte se podíváme na zoubek kartaginskému generálovi Hannibalovi. Prozatímní název show nese nečekaně název Hannibal. Na sérii bude pracovat několik hvězdných osob. Výkonnou producentkou se stane oscarová Halle Berry a pera se ujme taktéž držitel zlaté sošky, Jeffrey Caine. Peníze nasype do projektu i A+E či Red Arrow Entertainment.

Děj série začne v roce 264 př. n. l. v Kartágu a provede nás druhou punskou válkou. Můžeme se tedy těšit na boje Římanů a Kartaginců v čele s Hannibalem. Mnoho z vás si jistě vzpomene na Hannibalův pochod přes Pyreneje a Alpy na sever Apeninského poloostrova. Boje o nadvládu Středozemního moře mohou tedy započít.

Hannibal nebyl pouze největším africkým velitelem, ale mohl být největším velitelem, který vůbec kdy žil. Jeho příběh je velice složitý a pohlcující. Jsem nadšená, že jsem se mohla zhostit tohoto projektu ve spolupráci s History Channel, řekla Halle Berry.

Nezapomeňte, že v neděli začíná další série od History Channel, Bonnie and Clyde.


Co si o projektu myslíte? Jak si Halle Berry poradí s produkcí?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
UrbiCZ

UrbiCZ

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

to bych se dívala. jako nevím, nač zrovna halle berry produkuje něco takového. nevím, že by měla nějaké...
před 10 roky
Další články k tématu