13. 12. 2013

Glee: Lea Michele má první singl

Glee: Lea Michele má první singl

Herečka a zpěvačka Lea Michele, která se proslavila rolí Rachel Berry v seriálu Glee, vydává své první sóloalbum. Natáčení páté série Glee je sice v plném proudu, o to víc ovšem Michele pracovala, aby se její CD mohlo stát realitou.

Album nese název Louder a jeho vydání je naplánováno na 4. březen. První singl, právě z tohoto alba, nazvaný Cannonball, už je ale na světě a stává se tak malou ochutnávkou pro všechny fanoušky, kterým tak zpříjemní čekání na zbytek písniček.

„Louder skutečně pokrývá všechny mé zkušenosti a mou cestu jako umělce, od začátku až po současnost,“ svěřila se Michele. „Je tam spousta emocí, ale také podpory a naděje – chci, aby lidé šli kupředu a žili své životy mnohem hlasitěji, silněji a troufaleji. Nemůžu se dočkat, až se o tuhle svou novou stránku budu moci podělit se svými fanoušky.“

Michele na svém albu pracovala poslední rok a kromě výše zmíněného singlu Cannonball, který pro ni napsala Sia, se na něm objeví například pop-rocková skladba On My Way. Pokud dáváte přednost spíše procítěným baladám, určitě si nenechte ujít písničku Battlefield, na které se opět podílela Sia. Michele na albu spolupracovala i s hudebníky jako jsou například Christina Perri, Colin Munroe a Stargate.

Kromě hudby se Michele věnovala i psaní, její první kniha Brunette Ambition bude vydána někdy na jaře. Svůj hlas také propůjčila Dorotce z připravovaného animovaného 3D muzikálu Dorothy of Oz.

Na albu se objeví celkem 11 skladeb, které si můžete pročíst níže. Pro více informací můžete navštívit oficiální stránky Ley Michele.

1. Cannonball
2. On My Way
3. Burn with You
4. Battlefield
5. You're Mine
6. Thousand Needles
7. Louder
8. Cue the Rain
9. Don't Let Go
10. Empty Handed
11. If You Say So

A na závěr si nezapomeňte poslechnout první ochutnávku, Cannonball v podaní Ley Michele.


Líbí se vám její první singl? Vydržíte čekání na zbytek alba?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře22zobraz všech 22 příspěvků
Drunk_Queen

Drunk_Queen

V televizi (Óčko, Viva DE) videoklip dávají celkem dlouho, možná už něco přes 2 měsíce. Rádio netuším,...
před 10 roky
IrmaVep

IrmaVep

:D Já zas nekoukám na TV, tak to potom jo.
před 10 roky
Gabik.029

Gabik.029

Na televizi taky nekoukám, ale když ji hráli u nás na rádiu Rubi, tak jsem z toho taky měla další...
před 10 roky
Další články k tématu