12. 12. 2013

Orphan Black: Klub klonů přivítá Kravaťáka

Orphan Black: Klub klonů přivítá Kravaťáka

Herec Patrick J. Adams (Suits) je zarytým fanouškem seriálu Orphan Black a svou láskou se nikdy netajil. Několikrát na svém Twitteru vychvaloval herecké výkony Tatiany Maslany, která si v seriálu zahrála zatím sedm různých postav. Po zkouknutí teprve druhé epizody na svém Twitteru Adams napsal, že by si rád v seriálu zahostoval. Tvůrci seriálu si příspěvky zřejmě přečetli a jeho přání mu splnili. O své nadšení se s fanoušky prostřednictvím Twitteru opět podělil.

Adams se objeví v jedné z epizod druhé série, kde si zahraje postavu Jesseho. Jesse je statečný, ale obyčejný mladík, který se kvůli klonům dostane do kupy problémů. Nebude prvním a určitě ani ne posledním člověkem, kterému klony život zamotají. Kromě Adamse se v nových dílech objeví mimo jiné i herci Michiel Huisman (Nashville), Peter Outerbridge (Nikita) a Ari Millen (Rookie Blue, Nikita).

Druhá série Orphan Black má premiéru 19. dubna 2014 na BBC America a Suits (Kravaťáci) se se svou třetí sérií vrací na televizní obrazovky stanice USA 6. března 2014. Oba seriály se natáčí v kanadském Torontu, takže by nemělo dojít k přílišným komplikacím při sestavování časového harmonogramu.


Sledujete seriály Orphan Black a Suits? Co říkate na Adamsovo hostování?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Arkantos

Arkantos

Som zvedavy o co pojde :-D Na navrat tohoto serialu sa tesim. Skoda ze treba cakat az do aprila.
před 10 roky
jo-die

jo-die

Hurá, těším se, můj oblíbenec v jednom z mých nejoblíbenějších seriálů, paráda :)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Začíná to být moc známý seriál. Najednou tolik "teď hraju všude" herců.
před 10 roky
Další články k tématu