15. 12. 2013

Flesh and Bone: Balet na Starz přece jen bude?!

Flesh and Bone: Balet na Starz přece jen bude?!

Jak už jsme vás informovali v tomto článku, kabelová stanice Starz začala vyvíjet nové baletní drama od výkonných producentů Breaking Bad (Perníkový táta), Moiry Walley-Beckett a Lawrence Bendera. Dlouho bylo kolem tohoto projektu ticho po pěšině, nicméně nyní se konečně vynořily nové informace.

Projekt dostal název Flesh and Bone a je popisován jako temné a energické prozkoumání půvabného baletního světa, v němž se mladá tanečnice Claire Robbins začíná potýkat se svou problémovou minulostí, neboť dostala nabídku od jedné velice proslulé baletní společnosti v New Yorku.

„Chci být schopná zachytit tanec na filmový pás v celé jeho integritě, pravosti a svobodě,“ popisuje své představy o seriálu výkonná producentka Walley-Beckett. „Nejen, že jsou aktuálně přijatí herci výjimeční umělci, jsou ale také vzrušující a intuitivní herci.“

Produkce seriálu je zatím fázi castingu a na roli hlavní postavy se přihlásilo více než tisíc tanečníků.

Ethan Stiefel, hvězda z filmů Tanec s vášní, se navíc nyní přidal jako konzultant a choreograf. Stiefel je umělecký ředitel společnosti Royal New Zealand Ballet a bývalý hlavní tanečník American Ballet Theatre.

Do vedlejších rolí byli zatím obsazeni Emily Tyra (Boardwalk Empire), dřívější hlavní tanečnice American Ballet Theatre, Irina Dvorovenko, aktuální sólista Sascha Radetsky (Tanec s vášní) a tanečnice Ballet Arizona, Raychel Diane Weiner.


Zaujalo vás toto baletní drama? Přidali byste si ho do svého watchlistu?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Jaju

Jaju

Zní to zajímavě. Konečně něco jiného než další kriminálka, nebo něco z budoucnosti. Líbil se mi už...
před 10 roky
Iveta Kovářová

Iveta Kovářová

Zní to dobře ... opravdu by to chtělo trošku něco jinýho ... Film .. Tanec s vášní jsem vyděla a Ethan...
před 10 roky
Další články k tématu