7. 1. 2014

AXN nasadí francouzskou novinku No Limit

AXN nasadí francouzskou novinku No Limit

Leden 2014 přinese českým seriálovým fanouškům další seriál. Stanice AXN tentokrát sáhla pro zdroj do Francie a koupila seriál No Limit.

No Limit vypráví příběh Vincenta Liberatiho (Vincent Elbaz). Ten se musí potýkat s nevyléčitelným nádorem na mozku. Vincent se rozhodne naplno si užívat rodinného života, chce trávit čas s manželkou Alexandrou a dcerkou Lolou. Má to ovšem jeden háček. Vincent je totiž tajný agent. Musí se tak vzdát své profese a napínavého a nebezpečného života, který je s ním spojena, a vrátit se zpět do Marseille.

Vincent zjistí, že jeho jedinou nadějí na uzdravení je experimentální léčba, kterou nabízí tajemná státní organizace Hydra. Ta však žádá něco za něco. Pomůže mu, pokud Vincent bude souhlasit a pustí se do boje s organizovaným zločinem, ke kterému bude využívat nelegální prostředky…

No Limit pochází od tvůrce Luca Bessona, který stojí již za seriálem Transporter (Kurýr) nebo filmové série Taxi. Zde zastává kromě producentské pozice také úlohu scenáristy. No Limit se divákům poprvé představil na podzim 2012 a sklidil úspěch. Jeho premiéra měla nejlepší primetimeové výsledky za poslední dva roky.

Zájemci se na No Limit můžou těšit již 8. ledna 2014 na AXN.

Pokud chcete, mrkněte na trailer. Francouzsky sice většina z nás neumí ani ň, ale třeba vás alespoň záběry přesvědčí, že seriál stojí za zhlédnutí :-)


Máte zájem o jiné než americké či britské zahraniční seriály? Zkusíte No Limit?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
VanThomass

VanThomass

To bude po dlouhé době seriál, kde dabing uvítám, protože francouzštinu fakt nemusím ani jí nerozumím :-)
před 10 roky
Další články k tématu