16. 12. 2013

Adam Sandler má pojistit úspěch Brooklyn Nine-Nine

Adam Sandler má pojistit úspěch Brooklyn Nine-Nine

Známý bavič Adam Sandler právě natáčí epizodu Brooklyn Nine-Nine, která se má vysílat v lukrativním vysílacím spotu za Super Bowlem!

Stanice Fox casting ještě nepotvrdila, ale proslýchá se, že si Sandler zahraje sám sebe a objeví se tak po boku svého kamaráda Andyho Samberga, jenž je jednou z hlavních hvězd seriálu.

Vypadá to, že se novince daří, nedávno totiž obdržela dvě nominace na Zlaté glóby. A při oslavě nominací tvůrce Mike Schur sdělil, jak je díl pojat.

„Je to zábava, jelikož obsahuje hodně scén s Terry Crewsem (Terry Jeffords) a Andre Braugherem (kapitán Ray Holt), které zbožnuju. Mají velkou dějovou linku. Je tam pár věcí, které se týkají Super Bowlu, ale snažili jsme se vytvořit opravdu nápaditý, svěží a srandovní příběh.“

Brooklynovský speciál bude také přístupný i těm, kteří dosud žádnou epizodu neviděli. „Doufáme, že mnoho lidí naši show poprvé vyzkouší,“ vysvětlil Schur. „Jelikož celý svět sleduje Super Bowl, tak jsme chtěli představit postavy co nejširšímu publiku. Napsali jsme příhody, které se co nejvtipnějším způsobem snaží ukázat, jaký kdo je.“

Dá se říct, že Brooklyn je jednou z nejlepších komediálních novinek, která si navíc udržela úterní vysílací čas i přesto, jak Fox měnila svůj program.


Zdá se, že Fox své novince věří a snaží se ho propagovat. Co vy, diváci, už jste si seriál oblíbili, nebo se na něj teprve chystáte?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu