17. 12. 2013

Doctor Who: Osmá série nebude rozdělená

Doctor Who: Osmá série nebude rozdělená

Hlavní scenárista Steven Moffat oficiálně potvrdil, že osmá série Doctora Who, která se chystá na příští rok, se odvysílá v jednom celku. Řekl to během setkání u příležitosti Oslavy jedenáctého Doctora, 9. prosince v Londýně. Tato akce byla součástí širších oslav k příležitosti letošního 50. výročí Doctora Who.

Moffat se kromě již zmíněného oznámení zminil i o úspěchu speciálu The Day of the Doctor v kinech, o kterém jsme psali v této bleskovce. Moffat k němu řekl: „Všimli jsme si, že si [The Day of the Doctor] vedl dobře. Je skvělé [Doctora Who] vidět na stříbrném plátně. Televize tím kino porazila v jeho vlastní hře.“ Ohledně osmé řady fanoušky navnadil prohlášením: „Celé to mám právě teď ve svojí hlavě.“ Ke zvyklosti dějové linky, která sjednocuje celou sérii, pak prohlásil: „Doctor Who bude v podstatě vždycky o týdenním příběhu. Jestli v něm ale chcete dějovou linii, tak si ji tam najdete.“

Vysílání šesté série Doctora Who bylo rozdělené na jaro a podzim 2011. Šestá série pak byla rozdělená mezi roky 2012 a 2013. Osmá série se začne natáčet letos v prosinci a předpokládá se, že ji BBC One odvysílá v srpnu 2014.


Těšíte se na osmou sérii? Jste rádi, že se jí dočkáte v celku?

Kdo nesdílí není Čech! 
corine

corine

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
The M

The M

Je mi jedno či to bude v auguste alebo neskôr, som hlavne rád, že to bude bez rozdelenia. Teraz to majú...
před 10 roky
amelia.cz

amelia.cz

Je fajn že budou všechny díly hezky dohromady, ale zase bude delší čekání. Hmm je to zapeklité.
před 10 roky
Alias

Alias

Keď je to tak úspešný seriál, nechápem, prečo ho tak naťahujú. Viem, že briti sú v seriálovej tvorbe...
před 10 roky
Další články k tématu