17. 12. 2013

Last Comic Standing: Návrat ze záhrobí

Last Comic Standing: Návrat ze záhrobí

Stanice NBC se po třech letech odpočinku rozhodla obnovit komediální skeče s titulem Last Comic Standing. NBC objednala osmou sérii této neskriptové komediální soutěže, kterou hodlá do programu nasadit v létě 2014.

K seriálu se nově přidá komička a herečka Wanda Sykes, která si zde poprvé vyzkouší roli výkonné producentky. V této úloze doplní Page Hurwitz, která seriál produkovala v letech 2006–2010.

Prozatím nebylo oznámeno, kdo se nově ujme role moderátora, ani přesné datum vysílání. V minulosti se v moderátorské pozici vystřídali Jay Mohr, Anthony Clark, Bill Bellamy, Fearne Cotton a Craig Robinson.

Zpráva o obnovení přichází poté, co se stanice v posledních letech marně snaží prosadit se svým letním programem. Letošní Camp byl zrušen po první sérii a potřebné diváky si nezískala ani novinka s názvem Siberia.


Máte rádi soutěžní komediální skeče? Zkusíte dát Komikovi příští léto šanci?

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu