21. 12. 2013

The Big Bang Theory: Josh Peck v roli Stuartova konkurenta

The Big Bang Theory: Josh Peck v roli Stuartova konkurenta

V Pasadeně půjde do tuhého. Tedy tak trochu. V jedné z lednových epizod sitcomu The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) se fanouškům představí nový geek, který bude trnem v oku jedné z postav. Ztvární ho herec Josh Peck (Drake & Josh).

Zahraje si úhlavního nepřítele komiksového „magnáta“ Stuarta (Kevin Sussman). Je totiž vlastníkem konkurenčního obchodu s komiksy, který je ovšem, narozdíl od Stuartova obchodu, velmi oblíbený a přeplněný zákazníky.

Peck se nedávno objevil mimo jiné např. v seriálu The Mindy Project; věnuje se také filmové tvorbě a dabingu. Jeho epizoda Teorie velkého třesku poběží 9. ledna.

Seriál se ale na televizní obrazovky po vánoční pauze vratí již o týden dříve, 2. ledna. V této epizodě získá Penny (Kaley Cuoco) roli v dramatu CBS, NCIS, ale nakonec z práce sejde. Leonard (Johnny Galecki) se jí bude snažit nějak pomoct a následně mu Penny položí odvážnou otázku týkající se jejich vztahu. Sheldon (Jim Parsons) se bude snažit naučit, jak být vtipný, a Raj (Kunal Nayyar) zapracuje na své metodě, jak balit holky.


Těšíte se na nové epizody? A co říkáte na obsazení Joshe Pecka?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
vejdelkova.jana

vejdelkova.jana

Přesně tak :D
před 10 roky
allyska

allyska

Nějakej Stuart, taky mě spíš zaujala větička o Lenny, už by do toho mohli praštit :)
před 10 roky
Longsword

Longsword

Dostal jsem napad na vcelku dobry kseft pro Penny: co kdyby sla na konkurz na roli v serialu...
před 10 roky
Další články k tématu