29. 12. 2013

Rizzoli & Isles mají novou šéfovou

Rizzoli & Isles mají novou šéfovou

Seriál Rizzoli & Isles je jedno z nejsledovanějších dramat stanice TNT a slaví řadu úspěchů. Přes to všechno tvůrkyně seriálu Janet Tamaro v září 2013 oznámila, že ze své pozice odstupuje. Ze seriálu ale neodchází nadobro, bude zde plnit funkci konzultantky.

„Po tomhle každý touží. A já se tomu mohla věnovat krásné čtyři série. Moje kariéra je na vrcholu a z většiny tomu vděčím právě tomuto seriálu. Chci ale čelit novým výzvám a vytvářet nové projekty. Každodenní práce s herci a štábem mi ale bude neskutečně chybět,“ vysvětlila Tamaro svůj odchod.

Až po dvou měsících se konečně určilo, kdo pozici Tamaro zaujme. Novou vedoucí seriálu byla zvolena Jan Nash, pro kterou kriminálky rozhodně nejsou cizím prostředím. V minulých letech pracovala na scénářích seriálů Unforgettable, Fairly Legal a Caroline in the City. Její kariéru odstartoval sitcom Ellen, takže doufáme, že jí smysl pro humor vydržel a Rizzoli & Isles tak nepřijde o vtipné slovní přestřelky a špičkování hlavních i vedlejších postav.

Nash do své nové funkce nastupuje až od páté série. Diváky mezitím čekají ještě čtyři epizody ze série čtvrté. Rizzoli & Isles se na televizní obrazovky vrací po pětiměsíční pauze 25. února 2014. V září se seriál rozloučil cliffhangerem, kdy Casey (Chris Vance) požádal Jane (Angie Harmon) o ruku. Na její odpověď jsou kromě Maury (Sasha Alexander) zvědavy i miliony fanoušků.


Myslíte si, že bude mít změna na seriál dobrý vliv? Těšíte se na zbylé epizody? Měla by Jane Caseyho žádost o ruku přijmout?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Jaju

Jaju

Tenhle seriál mě moc baví a spolu s Castlem patří mezi mé nejoblíbenější, předpokládám, že jako divák...
před 10 roky
allyska

allyska

Rizzoli mě ještě nezklamalo, též s castlem patří mé oblíbené krimi seriály, tak snad vše půjde jako po...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Seriál mám ráda, tak doufám, že to nebude mít negativní vliv jako zatím u ostatních seriálů. I když...
před 10 roky
Další články k tématu