3. 1. 2014

Flash: Střípky k připravovanému spin-offu Arrowa

Flash: Střípky k připravovanému spin-offu Arrowa

Už dříve jsme vám prozradili, že se chystá spin-off k seriálu Arrow. Dalším hrdinou, který se má na stanici CW představit, je Flash. Nyní se dozvídáme pár střípků, které s ním souvisí.

Epizoda, která má Flashe představit, se sice nebude natáčet dřív než na jaře, ale už teď se nesou zvěsti o další možné postavě. Mluví se o postavě jménem Vibe. Vibe je charakter z DC Comics Universe. Je to mladý muž hispánského původu s opravdu rozsáhlými odbornými znalostmi v oblasti mechanického inženýrství. Kromě toho má Vibe také schopnost vysílat silné nárazové vlny.

Je dost možné, že v případě začlenění této postavy do spin-offu dojde ke změnám ohledně schopností postavy. Stejně tak tomu bylo i u Arrowa, kde také hlavní postavu představili v mírně pozměněné formě. Dá se tedy jen odhadovat, zda se objeví s nějakým nadpřirozeným darem, jako je rychlost, kterou oplývá Barry Allen aka Flash, nebo se bude jednat o nějaký druh mechanického vylepšení.

Zatím nejsou potvrzené žádné zprávy o tom, zda půjde o jednu z hlavních postav, epizodního hosta nebo pravidelně se vracející charakter. Zato o obsazení Flashe už je jasno dávno. Ve dvou prosincových epizodách se role Barryho Allena zhostil Grant Gustin.


Baví vás DC v podání Arrowa a CW? Těšíte se na spin-off Flash? Co říkáte na novou postavu?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
WhiteSparkle

WhiteSparkle

Naprosto souhlasím, nechápu, co tu všichni hrotí spin-off, to je zase slovíčkaření... Prostě to bude...
před 10 roky
dagsoftware

dagsoftware

Presne moja reč. Neznášam, keď motajú real a nereal dokopy. Presne to isté mi vadí aj na PLL ->...
před 10 roky
Shppen

Shppen

Jo jasne, je trab tu realnost brat s nadhledem, ale vedecky vytvorene serum je prece jen...
před 10 roky
Další články k tématu