6. 3. 2014

Krmení pro watchlist: Sirens

Krmení pro watchlist: Sirens

Pokud už jste si po zimním návalu novinek do vašeho watchlistu přeci jen udělali trochu místa, tak věřte, že 6. 3. není jen datem návratu právnických hvězd ze Suits (Kravaťáci).

Stanice USA Network jim totiž přidělila nového partnera ve vysílacím programu. Následovat po nich bude nová půlhodinová komedie Sirens od tvůrců Denise Learyho a Boba Fishera. Od nasazení po Suits si na stanici slibují solidní počet diváků, protože cílová skupina by měla být stejná.

Seriál je založen na stejnojmenné britské předloze. Ta se vysílala na stanici Channel 4 a dočkala se pouze 6 epizod. Nejzajímavějším členem obsazení byl bezesporu Richard Madden, který se později představil jako Robb Stark ve Hře o trůny.

Zpět k naší novince. Současný příběh bude sledovat trojici mužských záchranářů v Chicagu. Dobrodružství v sanitce si bude užívat sportovně založený Johnny (Michael Mosley), jeho nejlepší kamarád Hank (Kevin Daniels) a citlivý nováček Brian (Kevin Bigley). Díky svým případům se posádka často setkává i s policistkou Theresou (Jessica McNamee), která je zároveň i Johnnyho expřítelkyní. O komediální prvky by mělo být postaráno, protože tito záchranáři jsou dětinští, sebestřední a často i sebedestruktivní osobnosti, což jim zabraňuje v nalezení dlouhotrvajících vztahů i přátelství. Na druhou stranu jsou ale více než schopni zachránit kohokoliv, kdo se ocitne v jejich sanitce.

Podívejte se na trailer a posuďte sami, zda vás posádka ambulance dokáže zaujmout natolik, aby si získala místo ve vašem watchlistu. Podle vyjádření šéfů si stanice od komedie slibuje hodně, otázka tedy zní – zaslouží si to?


Zaujal vás nový projekt stanice USA Network? Vyzkoušíte ho? Co na Sirens říkáte?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Mik

Mik

to jde obejít, případně si můžeš epizodu stáhnout, vydali ji 2HD. Tak jsem koukal, že dnes vyšly rovnou dvě...
před 10 roky
Pajky

Pajky

Koukal jsem, epizody stažený mám chystám se na ně dělat titulky, nicméně pořád nejsou anglický, takže to asi...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Viděla jsem zatím první dva díly a bavila se. Mosley je skvělý herec (porovnejte role v Castlovi a Pan...
před 9 roky
Další články k tématu