10. 1. 2014

Girls: Čtvrtá série je objednaná!

Girls: Čtvrtá série je objednaná!

Po dřívějším oznámení finální série Boardwalk Empire nyní přichází na řadu ještě jeden seriál od HBO, který si zasloužil brzké rozhodnutí o svém osudu.

Během TCA panelu bylo oznámeno, že komedie Girls dostává objednávku na čtvrtou sérii, a to ještě předtím, než třetí řada vůbec začala. Série se bude natáčet později v roce 2014 v New Yorku a na televizních obrazovkách se objeví v roce 2015.

Obnovení není velkým překvapením. V USA jde o jeden z nejvíce probíraných seriálů od HBO, který se hned během prvního roku stal téměř kulturním fenoménem. Kromě toho si jej zamilovali také kritici. Seriál získal v roce 2013 dva Zlaté glóby – za nejlepší komedii a za herečku v hlavní roli, Lenu Dunham, která seriál sama vytvořila. Teď v neděli jsou Girls opět ve hře.

Seriál sice nemá moc diváků, kteří jej sledují živě, ovšem Girls hodně těží z dat z DVR. Poslední epizodu si celkově nenechalo ujít přes šest milionů fanoušků. První dvě série měly po deseti epizodách, v současné třetí řadě Girls přechází na dvanáct dílů. Prozatím jde o jedinou současnou komedii HBO, která dostala zelenou pro další série.


U nás nemají Girls příliš fanoušků. Patříte mezi tu malou hrstku z nich? Těší vás obnovení? Nebo naopak nechápete, proč je tento seriál tak oblíbený?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Mik

Mik

Super, aspoň že tak, když ukončili Boardwalk Empire, ještě jsem zvědav jak dopadne Getting On.
před 10 roky
Další články k tématu