13. 1. 2014

Bones téměř obnoven pro desátou a finální sérii

Bones téměř obnoven pro desátou a finální sérii

Téměř je klíčové slovo. Kriminálka Bones (Sběratelé kostí) prozatím oficiální zelenou pro novou řadu nedostala. Nicméně během Fox panelu na TCA (Television Critics Association) šéf stanice, Kevin Reilly, oznámil, že pokud Bones dostanou objednávku, desátá série bude velmi pravděpodobně poslední.

„V současnosti vyjednáváme desátou sérii Bones. Očekávám, že se seriál vrátí,“ prozradil Reilly.

Informaci o tom, že desítka bude asi poslední, poté sdělil v kroužku reportérů. Bones se během uplynulých devíti let stal pro stanici Fox jednou ze seriálových jistot. I když se často v programu přesouval, seriál si dokázal udržet stabilní diváckou základnu.

Poslední přesun proběhl ke konci roku 2013, kdy se Bones přestěhoval na páteční večery. Zde si vede trošku hůř než v pondělí, ovšem stále má dostatečné množství diváků.

Tvůrce Bones, Hart Hanson, se ale odchodu z Foxu prozatím bát nemusí. Stanice minulý týden vybrala jeho projekt Backstorm pro seriál.

Pokud se Bones dočká obnovení pro desátou sérii, překročí tato kriminálka milník 200 epizod.


Potěšily vás tyto zprávy? Doufáte, že v desáté sérii tvůrci příběh důstojně uzavřou? A jak by podle vás měl seriál skončit?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Yellow

Yellow

Fangel!!<---to bylo první, co mě napadlo při pohledu na obrázek, dobrý výběr. Jinak desátá finálová...
před 10 roky
Michalenka

Michalenka

Me ten serial uz nebavi://
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

mně strašně nebavila linie s pelantem. to byl nejhůř vymyšlený záporák, kterého tam měli. až se ho...
před 10 roky
Další články k tématu