17. 1. 2014

Ve Sběratelích kostí bude nový internista

Ve Sběratelích kostí bude nový internista

Nedávno jsme si řekli, jak to vypadá s plány seriálu Bones (Sběratelé kostí) do budoucna, nyní se podíváme na novinky u obsazení. Do již tak početného týmu Jeffersonova institutu přibude nový člen. Zahraje si ho Ignacio Serricchio. Ten je televizním divákům nejvíce známý díky soap operám The Young and the Restless (Mladí a neklidní) a General Hospital, ale pamatovat si ho můžete i z Ghost Whisperer (Posel ztracených duší) nebo Privileged (Smetánka).

Serricchio si zahraje velmi prominentního soudního antropologa z Kuby, který přichází do Spojených států kvůli hledání azylu. Bude si tak muset získat zpět pracovní pozici, která mu v jeho zemi už léta patřila. I proto si myslí, že je Brennanové (Emily Deschanel) rovný, je ale zřejmé, že Brennanová to nebude cítit stejně.

Premiéru pro jeho postavu tvůrci přichystali do jarních epizod. Zajímavostí je jistě i fakt, že Serricchio si stihl zahostovat dvě epizody v seriálu The Finder (Šestej smysl), jednu sérii trvajícím spin-offu Sběratelů kostí.


Zamlouvá se vám nový internista? Nebo vám stačí ti, co už jsou ve hře? Kterého z nich máte nejradši?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Maarti

Maarti

:D tomu to dá Kůstka pěkně sežrat!
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

takže bude na jedno brdo s tím novým, co je všem otravný.
před 10 roky
Další články k tématu