17. 1. 2014

Martin Freeman mohl být Doctorem!

Martin Freeman mohl být Doctorem!

Nedávno jsme si přečetli, že sice nic není nemožné, ale v dohledné době se rozhodně neplánuje propojení Sherlocka a Doctora Who. Nicméně Martin Freeman, představitel Dr. Johna Watsona, prozradil, že byl ve výběru na roli Doctora Who.

Na dotaz, zda by ho Steven Moffat do role obsadil nyní, odpověděl: „Ne, nemyslím si, že bych měl momentálně vůbec nějakou šanci, ne. Myslím, že moje jméno bylo jen na velmi dlouhém seznamu kandidátů pro roli Doctora Who. Nikdo mě neoslovil, ačkoliv tu show mám rád.“

Rozhovor se také týkal připravované minisérie stanice FX s názvem Fargo, kde se objeví v hlavní roli. Ohledně zprávy, že další epizody Sherlocka se chystají již na Vánoce, se Freeman vyjádřil tak, že pro něj je to novinka.

„Dozvěděl jsem se to dnes, ale pokud to říkají novináři, tak to tak určitě musí být,“ řekl na datum návratu. „Nečetl jsem žádné nové scénáře. Vše, co vím, je, že všichni chceme v show pokračovat tak dlouho, jak jen nás to bude bavit.“

Ve třetí sérii Sherlocka si zahrál se svou skutečnou partnerkou, Amandou Abbington, která se představila jako Mary Morstanová, přítelkyně a později žena Johna Watsona. Dvojice už společně pracovala i dříve a Freeman tvrdí, že ho její přítomnost uklidňuje. „Už jsme to dělali několikrát předtím, ale nikdy to nebylo nic tak velkého jako Sherlock. Baví mě to, máme společně přirozený rytmus a chemii a za to jsem opravdu rád. Vážím si toho, že je součástí mého pracovního dne,“ dodal Freeman na závěr.


Co na to říkáte? Dovedete si představit Freemana jako Doctora Who? Věděli jste, že ve skutečnosti žije s představitel­kou Mary?

Za každej like dostane autor bonbón! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
RedRose

RedRose

Martin je skvely herec a urcite by to byl i jeden z nejlepsich Doctoru! O tom vubec nepochybuji....
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

mám ho jako watsona ráda, ale na doctora mi nesedí. navíc už mají společného moffata. udělat ještě...
před 10 roky
Sangaj

Sangaj

že by jako Doctora vybrali třeba Benedicta a Martin mu sekundoval jako společník. To by bylo celkem cool :-D
před 7 roky
Další články k tématu