Diskuze k článku Jedenáct zajímavostí z tiskové konference Sherlocka
avatar uživatele
Leslie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
25. 1. 2014 / 12:15:31 (před 10 roky)
off

Benedict a Johny Lee Miller spolu hráli ve Frankensteinovi. :)) Takže k setkání už došlo dávno.

Nevím, jak ostatní, ale já teda Moffatovi nevěřím ani nos mezi očima. Nedivila bych se, kdyby čtvrtá série skutečně začala úmrtím Marry.
Irene ať zůstane, kde je. :D Mě nechybí.
BBC údajně potvrdilo to Vánoční datum, ale kdo ví, který důvěryhodný plátek tuto informaci zveřejnil. :D
A ke slávě Benedicta, nejsem si jistá, jestli už není trochu pozdě, Moffate. Já jen, že když vyhrál cenu "Hottest star right now" a je ve čtyřech filmech letos nominovaných na Oscara, určitě se k němu upře ještě víc pozornosti. Abychom se vůbec dočkali té páté série! :D

avatar uživatele
Verrush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
25. 1. 2014 / 12:23:17 (před 10 roky)
off

To s tím polibkem mezi Sherlockem a Moriartym mě fakt pobavilo, i když jsem si při té scéně říkala, že nechápu, jak to někoho mohlo napadnout :D Tak aspoň víme proč.
Mary jsem ze začátku moc v oblibě neměla, ale ke konci se mi líbila čím dál tím vím, takže jsem ráda, že tam bude a neodstraní ji. Ale jeden nikdy neví.
Co se týče Molly a Sherlocka, myslím, že by to mělo zůstat u té platonické lásky. Líbí se mi, jak je z něho vždycky hotová :D Líbí se mi i jak se on k ní chová, ale tak by to podle mě mělo zůstat.
Je vidět, že Benedict jako Sherlock začíná být populární hodně už i u nás, v poslední době se článek o něm nachází skoro v každém druhém časopise. Tak snad ta jeho stoupající popularita nějak nepřekazí natáčení dalších dílů :)

avatar uživatele
nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
25. 1. 2014 / 13:34:57 (před 10 roky)
off

2. Mně by se třeba líbil spin-off o Molly.
9. Irene by se vrátit mohla, ten díl kde byla je jeden z mých nejoblíbenějších, takže jí hodnotím kladně a Lara Pulver je skvělá. ;)

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
avatar uživatele
shay54
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
25. 1. 2014 / 22:31:09 (před 10 roky)
off

Proboha jen ne návrat Irene Adler. Ta ženská mi lezla neskutečně na nervy

avatar uživatele
Jackass1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
26. 1. 2014 / 12:31:36 (před 10 roky)
off

Doufám, že se Irene vrátí :) Byla super a na Sherlocka měla velký vliv. A Molly ? Ten spin-off by zkusit mohly ale musel by být opravdu povedený :)

A jestli Moffat nechce kvůli velké slávě Benedicta udělat další série, tak to by mě velice mrzelo. A navíc už je pozdě :D Slavný už je :D