26. 1. 2014

Grey's Anatomy: Další dvě série na cestě?

Grey's Anatomy: Další dvě série na cestě?

Seriál Grey's Anatomy (Chirurgové) si momentálně dopřává pauzu mezi první a druhou polovinou desáté série. Jeho tvůrkyně, Shonda Rhimes, však usilovně pracuje na budoucích scénářích a pomaličku plánuje, jakým šokujícím momentem sérii v květnu zakončí. Před dvěma lety se ovšem ocitla v prekérní situaci. Všem původním hercům vypršely smlouvy a Rhimes neměla tušení, zda budou zpět v další sérii. Problém vyřešila pádem letedla, kterým osmou sérii ukončila. Na jejím konci nebylo jisté, zda vůbec havárii někdo přežije. Všichni herci nakonec podepsali smlouvy na další dvě série, které jim letos v květnu opět vyprší.

Tentokrát byla Rhimes aktivní a požádala vedení stanice ABC, aby smlouvy vyřešilo v předstihu, aby mohla případné odchody zapracovat do scénáře. Již od léta jí bylo jasné, že se bude muset rozloučit s Cristinou Yangovou, když jí její představitelka, Sandra Oh, oznámila, že se seriálem končí.

Stanice ABC jí vyhověla a začala jednání se všemi původními herci. První dobré zprávy na sebe nenechaly dlouho čekat. Ellen Pompeo a Patrick Dempsey podepsali smlouvy na další dva roky. Pokud tedy dojde k obnovení seriálu, budeme se s Meredith a Derekem vídat i nadále. Šance na obnovení jsou velké. Kromě vysokých ratingů tomu nasvědčuje právě i fakt, že se stanice smlouvami vůbec zaobírá. Kdyby seriál neměli v plánu obnovit, smlouvy by vůbec neřešili.

Otazník tedy visí už jen nad Justinem Chambersem (Alex Karev), Chandrou Wilson (Miranda Bailey), Jamesem Pickensem Jr. (Richard Webber) a také Sarou Ramirez (Callie Torres), která sice k původnímu osazenstvu nepatří, nicméně její smlouva už také brzy vyprší.


Líbí se vám vyhlídka dalších dvou sérií, nebo už by měl seriál skončit? Bez kterých herců si seriál nedokážete představit?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
LuciaG

LuciaG

Ja tiež ešte nie som duševne pripravená na koniec GA. Možno je to tým, že ja tých obľúbených postáv mám...
před 10 roky
Miriisek

Miriisek

No deset let už je dlouhých, ale seriál mě pořád baví a patří k srdcovkám. Ale Alex, Weber a Callie by...
před 10 roky
Maarti

Maarti

Super! I když si to bez Cristiny zatím nedokážu představit..
před 10 roky
Další články k tématu