27. 1. 2014

Animátor Simpsonových představuje původní skicy

Animátor Simpsonových představuje původní skicy

Pokud patříte mezi fanoušky legendární žluté rodinky ze seriálu Simpsonovi, tak věřte, že na Twitteru se momentálně odehrává něco, co by nemělo ujít vaší pozornosti.

Konkrétně by vám neměl uniknout účet animátora Simpsonů, Davida Silvermana, který se na show podílí od úplného začátku, tedy od dob, kdy se Simpsonovi poprvé objevili v Show Tracey Ullman.

Silverman totiž na svém účtu v současné době ukazuje mnoho původních nákresů z raných dob seriálu a milníkuje tak celou dlouhou cestu, kterou Simpsonovi ušli, aby se stali hitem jakým v současnosti jsou. O tom, jak ceněnou značkou jsou, jsme se nedávno přesvědčili, když se práva na jejich prodej vyšplhala na rekordní částku.

Zpět k tomu, co je k vidění na Twitteru. Zajímají vás původní kresby Marge nebo třeba Edny Krabappelové? A co takhle nákresy pana Burnse během jeho představení „See My Vest“ z 20. epizody šesté série s názvem Dva tucty a jeden chrt (Two Dozen and One Greyhounds)? Tak přesně tyto ale i jiné kresby David nyní sdílí s fanoušky seriálu. Zde je oficiální Twitterový účet Davida Silvermana, kde se můžete pustit do prozkoumávání.


Máte rádi Simpsonovy? Prohlédli jste Twitter kvůli obrázkům? Co na ně říkáte?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu