6. 2. 2014

Co dalšího přinese Awkward ve čtvrté sezóně?

Co dalšího přinese Awkward ve čtvrté sezóně?

Kolem seriálu Awkward (Nešika) se toho poslední dobou děje mnoho. Nejprve jsme se dozvěděli o tom, že se čtvrtá řada dočká prodloužení, posléze přišla zpráva, která odhalila čtveřici nových postav, a nyní se dozvídáme něco málo z toho, co nás ve čtvrté sérii čeká.

Návrat seriálu je připraven na 15. dubna a jedno z témat, které Jennu (Ashley Rickards) a její přátele čeká, je maturita. A jak prozradila Nikki Deloach, tak se nebude týkat jen mladých studentů. Její postava Lacey se totiž zapíše ke studiu také. Přesto však větší zájem, než o dodělání vzdělání, bude mít o jiná pokušení, která reprezentují tři slova – kluci, večírky a pití.

Zvláštní shodu okolností si seriál připravil pro Greer Grammer, tedy představitelku Lissy. V jedné z epizod se holky dostanou na párty společenství Kappa Kappa Gamma z univerzity v Jižní Kalifornii a právě Greer je členkou spolku i v reálném životě. Lissa se také dočká překvapení od svých rodičů, ti jí totiž pořídí bratra. Rodiče adoptují Afroameričana Tylera. Problém je v tom, že Lissa si myslí, že jsou mu dva měsíce, ale ve skutečnosti mu bude 18 let. Ve hře je tedy možnost, že se do něho Lissa zamiluje, což se může ukázat jako velmi prekérní záležitost.


Co říkáte na novinky? Těšíte se na premiéru čtvrté série?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu