8. 2. 2014

Nováčci pro druhou sérii Under the Dome

Nováčci pro druhou sérii Under the Dome

Letní hit stanice CBS Under the Dome, za kterým jsou velká jména jako Stephen King nebo Steven Spielberg, se chystá na druhou sérii. Nyní se odtajnila dvojice herců, kteří se připojí k současnému obsazení.

Prvním obsazeným je Eddie Cahill, kterého si můžete pamatovat například z Přátel, kde si zahrál Taga, jednu ze známostí Rachel. Největší roli si však připsal v seriálu Kriminálka New York, kde se objevil ve 197 epizodách jako detektiv Don Flack.

V Under the Dome se objeví jako Sam, švagr velkého Jima (Dean Norris). Jeho postava je popisována jako pohledný samotář. Tento bývalý záchranář má neurovnaný spor s velkým Jimem a zároveň silné pouto k Julii (Rachelle Lefevre).

Druhou obsazenou je Karla Crome, která si své největší seriálové role připsala v Hit and Miss a hlavně v Misfits. Prozatím se představovala jen v anglických seriálech a tato role pro ní bude americkým debutem.

V seriálu Under the Dome se objeví jako Rebecca, pohledná učitelka. Její postava je popisována jako atletická, velmi chytrá, houževnatá a sexy. Vyrůstala jako armádní dítě, takže se svou rodinou žila na mnoha různých místech po celém světě.

Tvůrce Brian K. Vaughan dodává, že se chce i nadále zaměřovat na lidská dramata spíš než na bytosti z jiného světa: „Sice jsme tyto postavy připravili, ale nechceme, aby to pod kupolí vypadalo jako souboj lidí proti vetřelcům. Kupole staví proti sobě hlavně lidi a vyzývá jednotlivé postavy k tomu, aby předvedly, co v nich je.“ Premiéra druhé řady je připravena na 30. června.


Líbí se vám nové postavy a noví herci? Těšíte se na návrat Under the Dome?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
kate23

kate23

Tak to mě potěšilo že Eddie Cahill zase bude vidět v seriálu :-) po skončení CSI N.Y.
před 10 roky
Klik

Klik

Je to dobrý seriál, určite si pozriem druhú sériu. Nové postavy vyzerajú zaujmavo, som zvedavá ako to...
před 10 roky
kneznaL

kneznaL

Už se těším. Skvělá první série, tak doufám, že ta druhá bude minimálně taková nebo ještě mnohem lepší.
před 10 roky
Další články k tématu