11. 2. 2014

NBC si chce udržet fanoušky svých seriálů i během ZOH

NBC si chce udržet fanoušky svých seriálů i během ZOH

Stanice NBC přišla se zajímavým plánem, jak si udržet fanoušky svých seriálu i během zimních olympijských her v Soči. Oznámila, že nabídne online bonusové příběhy hrdinů ze čtveřice seriálů. Svého se tedy dočkají fanoušci seriálů Chicago Fire, Parks and Recreation, Grimm a Parenthood. Olympijské hry jsou vysílány v hlavním vysílací čase, ale všechny tyto speciály bude možno sledovat na NBC.com, Hulu a YouTube.

Chicago Fire představí čtyřdílný bonus s názvem I Am a Firefighter, který se zaměří na Dawson (Monica Raymund) během jejího výcviku na hasičku. Dawson bude čelit mimořádné události, která prověří její přípravu a schopnosti k závěrečnému testu. Režii bude mít na starosti Joe Chappelle a scénář napsal Ryan Harris. Premiéra je přichystána na 11. února.

Parenthood nabídne speciál s názvem Friday Night at the Luncheonette. Amber (Mae Whitman) bude mít za úkol dohlížet na bratrance Maxe (Max Burkholder) a zároveň pracovat u Luncheonette. Když se představí kapela Crucifictorious, tak se Amber snaží zoufale udržet věci pod kontrolou zatímco Max vše dokumentuje svým telefonem. Jako hvězdní hosté se ukáží Jesse Plemons a Derek Phillips. Tato čtyřdílná záležitost vyjde 13. února.

Čtyřdílného bonusu se dočkají i fanoušci seriálu Grimm. Ten se zaměří na Rosalee (Bree Turner) a Juliette (Bitsie Tulloch), které se společně s přítelkyněmi vydají na valentýnskou párty v lázních. Situaci zkomplikuje Zieglevolk, který mezi skupinu vrhne kouzlo lásky. Tato minisérie s názvem Love is in the Air debutuje 14. února, režie se ujal Chip Touhey a scénář připravil Nick Peet.

Ochuzeni nebudou ani fanoušci Parks and Recreation, kteří si na svůj speciál počkají až do 20. února. Bonus nese název The Hapley Group a zaměří se na hlasatele Perda Hapleyho (Jay Jackson) a známé tváře z Pawnee, které se sejdou při politické diskuzi u kulatého stolu. Řešit se budou ožehavá městská témata. Diváci se dočkají Matta Bessera, Mo Collins a nového člena obsazení Setha Morrise. Příběh napsal Greg Levine a o režii se postaral Morgan Sackett.


Líbí se vám tenhle nápad? Co říkáte na bonusové příběhy vašich hrdinů?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Em.

Em.

To zní jako skvělý nápad, těším se :)
před 10 roky
Earenis

Earenis

Mě ta pauza ani nevadí. Alespoň dokoukám resty (a budu mít tak konečně "vyčištěný" kalendář):)
před 10 roky
Další články k tématu