22. 2. 2014

HBO chystá sportovní komedii

HBO chystá sportovní komedii

Možná za to může momentální všudypřítomný sportovní duch, který se šíří díky zimním olympijským hrám v Soči. Mnohem uvěřitelnější je však fakt, že za tímto projektem je schováno jméno Dwayne Johnson. The Rock je momentálně hodně v kurzu, a tak i HBO si z něj chce kousek uloupnout pro sebe.

Stanice objednala sérii Ballers. Jedná se půlhodinovou komedii, ve které bude Johnson hrát hlavní roli a zároveň se podílet na produkci. Na produkci by měl spolupracovat i jeho parťák z filmu Krev a pot, Mark Wahlberg.

Ballers se bude zaměřovat na skupinu bývalých a současných fotbalových hvězd. Johnson bude mít roli jednoho z hráčů na odpočinku. V dalších rolích se představí Omar Benson Miller známý rolí z Kriminálky Miami. Dále se zde objeví Rob Corddry, který si zahrál i ve filmu Krev a pot, v seriálovém světě je známý hlavně díky roli v Childrens Hospital. Posledním oznámeným hercem je John David Washington, ten sice na svém kontě zatím žádnou výraznou roli nemá, ale příjmení je vám povědomé správně. Jedná se totiž o syna Denzela Washingtona.


Zaujal vás tenhle sportovní projekt? Uvidíte rádi Dwaynea Johnsona v seriálu?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Ragnarok8

Ragnarok8

Ten chlap je sice všude, ale je mi neuvěřitelně sympatický v každém filmu. Zatímco z Johnnyho...
před 10 roky
Maarti

Maarti

:D no, to jsem zvědavá, co z toho bude :)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Jak projekt začíná tím, kdo známý tam hraje, aniž by prvně vůbec řekli, o čem to je, tak to nikdy není...
před 9 roky
Další články k tématu