23. 2. 2014

Shades of Blue: Jennifer Lopez v policejním dramatu od NBC

Shades of Blue: Jennifer Lopez v policejním dramatu od NBC

Stanice NBC si rovnou bez zhlédnutí pilotu objednala nový seriál Shades of Blue, ve kterém se bude v hlavní roli objevovat zpěvačka a herečka Jennifer Lopez. Ta bude zároveň společně se svým kolegou z American Idolu, Ryanem Seacrestem, plnit i funkci výkonné producentky. Objednáno bylo 13 epizod a produkce začne počátkem roku 2015, což znamená, že se seriál na televizní obrazovky dostane na podzim 2015.

Jedná se o spletité policejní drama, které se soustředí na Harlee McCord (Lopez), svobodnou matku a detektivku, kterou si najme FBI, aby pracovala v utajení na případech boje proti korupci. McCord je součástí úzce semknuté skupiny policistů, která je proslulá svými počty zatčení. Její kolegové (kteří jí pomáhají i s výchovou dcery) ji ale dostali do kompromitující situace a ona je teď nucena čelit morálnímu dilematu, kdy proti nim musí pracovat, aby tak zachránila sama sebe.

„Ať už je to produkce, herectví, zpěv nebo nějaká jiná její podnikavá aktivita, Jennifer má neskutečný talent a životní sílu a my jsme nadšení z toho, že s ní budeme spolupracovat na tomto propracovaném seriálu,“ prohlásila prezidentka NBC Entertainment, Jennifer Salke. „Zvláště nás těší to, že se Jennifer vrací ke svým hereckým kořenům a jsme se jistí, že se této komplikované postavy ujme se svěžím přístupem a vdechne do toho typu policejního seriálu nový život.“


Zaujal vás tento seriál? Jste fanoušky Jennifer Lopez? Dáte jí a novému dramatu šanci?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
kneznaL

kneznaL

Já ji moc jako zpěvačku ani herečku nemusím, ale seriál vypadá zajímavě. Určitě tomu dám aspoň šanci.
před 10 roky
Další články k tématu