23. 2. 2014

Hrdinové opět ožívají!

Hrdinové opět ožívají!

Stanice NBC oznámila, že vrátí svůj nějkdejší nadpřirozený hit Heroes (Hrdinové) zpět na televizní obrazovky. Po vzoru stanice Fox, která se v loňském roce rozhodla oživit 24 hodin a objednala minisérii 24: Live Another Day, se i seriál Heroes dočká stejné pocty.

NBC v roce 2015 nasadí do vysílání minisérii Heroes Reborn, kterou bude mít na svědomí tvůrce Heroes, Tim Kring. NBC novinku o Heroes Reborn oznámila během krátkého reklamního slotu v pauze vysílání sobotního přenosu olympijských her. Prozatím se neví, čeho a koho se zápletka minisérie bude týkat.

Komiksový žánr je v letošní sezóně velmi žádaným, a to jak na komerčních stanicích, tak na kabelovkách. NBC kromě jiného připravuje komiks Constantine, ABC sklízí úspěchy s Agents of S.H.I.E.L.D. atd. Heroes Reborn zaručí stanici známou značku, která by mohla nalákat dřívější fanoušky zpět.

„Tak obrovský dopad, jaký měl seriál na televizní průmysl po jeho uvedení v roce 2006, nám otevřel oči,“ uvedla v oficiálním oznámení Jnnifer Salke, ředitelka sekce zábavy. „Podobné seriály nepřichází moc často a my jsme došli k názoru, že je na čase přidat novou kapitolu. Jsme nadšení, že tvůrce Tim Kring byl nadšený stejně jako my, a nemůžeme se dočkat, jaké nové vrstvy a vzorce Tim ke svému původnímu konceptu přidá. Dokud se nepřiblízí datum vysílání v roce 2015, bude minisérie pravděpodobně zahalená tajemstvími, ale nevylučujeme, že by se na obrazovky mohlo vrátit několik postav z původního seriálu.“


Sledovali jste Heroes? Vítáte pokračování seriálu v podobě minisérie? Které postavy byste rádi viděli zpět?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
kacka.irena

kacka.irena

neřekla bych přímo odpad, ale nedalo se to srovnat s kvalitou začátku. Já se moc těším.
před 10 roky
akyf

akyf

Moje řeč!
před 10 roky
Sniperondra

Sniperondra

Bylo by docela fajn kdyby navázali tam kde skončili, i když to má být jen minisérie.
před 10 roky
Další články k tématu