26. 2. 2014

Under the Dome posílí Sherry Stringfield

Under the Dome posílí Sherry Stringfield

Seriál Under the Dome zbrojí na novou sérii. Není to tak dlouho, co jsme informovali o účasti dvou nových postav, dnes se dozvídáme o další herečce, která se představí ve druhé sérii.

Novou postavu si zahraje Sherry Stringfield, kterou si můžete pamatovat nejlépe díky roli Dr. Susan Lewis v seriálu Pohotovost. V Under the Dome se Sherry objeví v roli Pauline, tajemné ženy, která by měla mít co do činění s původem kupole.

V knize Stephena Kinga, na které je seriál založen, se také vyskytuje postava Pauline. Celým jménem Pauline Rennie, což napovídá, že by se mělo jednat o manželku velkého Jima (Dean Norris) a matku Juniora (Alexander Koch). Otázkou tedy je, zda se v tomto ohledu kniha a seriál sejdou, protože po první sérii víme, že oproti předloze jsme se dočkali několika nuancí.

Pro Sherry to bude i příjemné shledání. Jako výkonný producent se totiž na seriálu podílí Neal Bear, se kterým spolupracovala právě na Pohotovosti. Baer se nechal slyšet: „Jsem nadšený, že spolu budeme opět po letech pracovat. Vyzkoušeli jsme si to při Pohotovosti a já vím, že Sherry s sebou přinese stejné pozitivní vlastnosti jako tam a naší show tak obohatí.“


Těšíte se na návrat Under the Dome? Co říkáte na novou postavu?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu