3. 3. 2014

Krmení pro watchlist: Those Who Kill

Krmení pro watchlist: Those Who Kill

V nedávném článku o chystaných jarních novinkách jste mohli najít několik projektů, které si mohou vysloužit vaší pozornost. Pokud vás zaujal hned první trailer k připravovaném seriálu Those Who Kill, tak tento článek je přímo pro vás.

Příběh je remakem dánského seriálu Ti, co vraždí (Den som dræber) z roku 2011. Hlavními hrdiny jsou policejní detektiv Catherine Jensen a psycholog Thomas Schaffer, který se zabývá profilováním sériových vrahů. Jejich prací je každý den zkoumat mysl těch nejzvrácenějších lidských jedinců, což si samozřejmě vybírá svou daň na jejich osobních životech. Oba hlavní hrdinové se do jisté míry snaží zjistit, jak moc je může jejich povolání ovlivnit v jejich osobním životě a děsí je zjištění, že jsou na určité úrovni s pachateli těch ohavných zločinů propojeni…

Hlavní ženskou postavu ztvární Chloë Sevigny a psychologa, kterého požádá o pomoc při řešení případu, si zahraje James D'Arcy. Oba herce si spíše než se seriálovými rolemi můžete spojit s těmi filmovými. Chloe se objevila v mnoha snímcích; za film Kluci nepláčou si dokonce připsala oskarovou nominaci. James byl naposledy k vidění v Atlasu mraků. Ve vedlejších rolích se pak představí například James Morrison nebo Omid Abtahi.

Natáčelo se v Pittsburghu a pro první sérii je připraveno deset epizod. Premiérová epizoda se bude vysílat 3. března. Mrkněte na trailer a posuďte, zda nový seriál zaslouží vaši pozornost a zda mu propůjčíte váš čas.


Zaujal vás tenhle projekt? Viděli jste dánský originál? Dáte seriálu šanci?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_karel_

_karel_

Zkouknul jsem pilot a moc mě tedy nevzal. Přišlo mi to jak variace na Hannibala. Slabší variace, ale po...
před 10 roky
Další články k tématu