19. 3. 2014

Derekova sestra Amelia míří do Grey's Anatomy

Derekova sestra Amelia míří do Grey's Anatomy

V lednu tomu byl už rok, co byl po šesti sériích ukončen lékařský seriál Private Practice, spin-off známějšího Grey's Anatomy (Chirurgové). Fanoušci se tak museli rozloučit se spoustou oblíbených postav, které si během těch let zamilovali. Jednou z nich byla i prostořeká neuroložka Amelia Shepherd v podání herečky Cateriny Scorsone. Ta se k obsazení přidala ke konci třetí série, když Amelia přijela do L.A. společně s týmem, který měl konzultovat u případu Addison (Kate Walsh), její bývalé švagrové. Amelia však byla kvůli svému přístupu z týmu vyhozena, následně získala práci v L.A. a už tam zůstala.

Fanoušci seriálu Grey's Anatomy, kteří Private Practice nesledovali, se s Amelií také seznámili. Objevila se na hostování hned ve dvou dílech. Poprvé přijela za Derekem (Patrick Dempsey) ve 3. díle 7. série, kdy mu nakonec asistovala i u operace. Její druhá návštěva se konala v 15. díle 8. série při crossoveru s Private Practice. Jedna z vedlejších postav totiž potřebovala vyoperovat nádor, který by dokázal odstranit jen Derek, a tak za ním Amelia přijela, aby ho k operaci přemluvila.

Nyní se Derekova nejmladší sestra ukáže v Seattlu již potřetí a tentokrát se zdrží déle než jen na pouhou epizodu. Poprvé se objeví v jednom z prvních květnových dílů a setkávat se s ní budeme až do konce 10. série. Důvod její návštěvy zatím jasný není a scenáristé si tohle tajemství pečlivě střeží. Scorsone však návrat k Shondalandu dozajista těší. Po ukončení Private Practice se totiž nechala slyšet, že by si v Grey's Anatomy opět moc ráda zahostovala.


Potěšilo vás, že se Amelia opět ukáže? Máte tuto postavu rádi? Chtěli byste, aby se v seriálu zdržela i do budoucna?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
fandapcd

fandapcd

Tak jsem to pobrala blbě, sorry. :) V tom případě souhlasím :)
před 10 roky
Pajky

Pajky

Jo to by se mi taky zamlouvalo, v PP byla fakt skvělá. Sice jsem si ji neoblíbil hned, ale za to se...
před 10 roky
Maarti

Maarti

Tak na to se hodně těšim, její dějová linka v PP byla skvělá! A ty rodinný vztahy - Derekovy sestry -...
před 10 roky
Další články k tématu