29. 3. 2014

BBC America objednává komedii Almost Royal

BBC America objednává komedii Almost Royal

BBC America oznámila první samostatně připravovanou skriptovou komedii. Ponese název Almost Royal a dokonce už se i ví, kdy si odbude premiéru. Poprvé se v programu objeví v červnu po finále jiného hitu stanice Orphan Black.

První řada seriálu bude mít sedm epizod. Příběh se soustředí na Georgieho (Ed Gamble) a Poppy (Amy Hoggart) Carltonovy, dědice Caunty Manor, velké venkovské usedlosti v anglickém Norfolku. Ti se těší privilegovanému životu, protože jsou vzdálenými potomky britské královské rodiny. Georgie ani Poppy nikdy v životě nepracovali ani jediný den a nejsložitější problém, který ve svém životě dosud museli řešit bylo, když chtěli svému komorníkovi vysvětlit, co jim má kuchař připravit k obědu. Přesto se dohodnou, že se vydají na neoficiální turné po té nejlepší zemi na světě – tedy USA. Svůj výlet vidí jako možnost poznat svět.

K premiéře seriálu využije stanice finále svého hitu Orphan Black. Almost Royal se tedy v programu poprvé objeví 21. června v 10 hodin. Projekt byl vyvinut přímo stanicí, produkován bude Burning Bright Productions a distribuovaný BBC Worldwide. Za kamerou bude stát dvojice Marcus Liversedge a Chris Faith.

Série se připojí k seznamu importovaných britských komedií, na kterém jsou například Absolutely Fabulous, Twenty Twelve, The Inbetweeners, The Thick of It nebo The Office. Na stanici BBC America se připojí ke skriptovým dramatům jako Doctor Who nebo Ripper Street.


Zaujala vás nová komedie? Dáte jí šanci? Patří BBC America mezi vaše oblíbené stanice?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Exredaktorka

Exredaktorka

Viděl to někdo? Já si totiž z traileru nejsem jistá, co to přesně je. Je to klasický seriál, nebo to...
před 9 roky
ragelly

ragelly

Já kdysi hledala info a tuším jsem četla, že to je něco jako polodokument, trošku reality, trošku...
před 9 roky
Další články k tématu