26. 3. 2014

From Dusk Till Dawn dostává druhou sérii!

From Dusk Till Dawn dostává druhou sérii!

Zástupce stanice El Rey dnes oznámili, že se jejich první původní seriál From Dusk Till Dawn: The Series dočká druhé série. Ta bude opět složena ze třinácti epizod.

„Jde o skvělý materiál, který fanoušky velmi zajímá. Bylo výborné přivést postavy zpět k životu a zasadit příběh do nového prostředí. Těšíme se na to, až později v letošním roce opět začneme natáčet a doufáme, že se nám ve druhé sérii podaří laťka zvednout ještě výše,“ uvedl Robert Rodriguez, který seriál vytvořil.

Seriál, který vznikl na motivy stejnojmenné filmové klasiky, se i nadále bude natáčet v Austinu v Texasu. První série měla premiéru 11. března a kromě El Rey se vysílala také na streamu Netflix, který seriál zpřístupnil fanouškům v Kanadě, Irsku, Norsku, Nizozemsku, Velké Británii a Latinské Americe. U druhé série nedojde k žádným změnám, nové epizody budou opět k dispozici mezinárodnímu publiku chvíli po odvysílání v USA.


Znáte film? Dali jste šanci také seriálu? Jak vás prvních pár epizod zaujalo? Budete sledovat i druhou řadu? A zaslouží si jí vůbec tento seriál?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Clear

Clear

Tenhle seriál mě sice sám o sobě moc neláká, ale zároveň mě láká ho zkusit, když ho překládají kolegové...
před 10 roky
kacka.irena

kacka.irena

No pokud chceš vidět "opravdové"upéry, tak to chce klasiku - Interview s upírem nebo...
před 10 roky
Andrea Lee

Andrea Lee

Filmy som videl a 1. diel stál za to. Z mainstreemovej témy sa bez výstrahy zvrhne do upírskeho survivalu. V...
před 9 roky
Další články k tématu