30. 3. 2014

Chyler Leigh se objeví v letní dramedii NBC Taxi Brooklyn

Chyler Leigh se objeví v letní dramedii NBC Taxi Brooklyn

Dvanáctidílný seriál Taxi Brooklyn pochází od produkční společnost EuropaCorp Television a nyní ho koupila NBC, aby ho mohla zařadit do svého letního programu.

Jedná se o hodinovou akční dramedy; na první sérii je naplánováno dvanáct epizod. Série je založena na filmu Luca Bessona Taxi. V hlavní roli se objeví Chyler Leigh, která naposledy hrála Lexie v seriálu Grey´s Anatomy (Chirurgové). Seriál byl natáčen v Brooklynu, Queens a na Manhattanu.

Seriál se soustředí na postavu Cat Sullivan (Leigh), která chce následovat svého otce. Ten byl policejním detektivem v New Yorku a byl záhadně zabit ve službě. Poté, co se připojí ke sboru, se pokusí odhalit pravdu o smrti otce, což však vede jen k tomu, že je degradována k pěší hlídce. Tam potká taxikáře Leo Romba (Jacky Ido), kterého si vezme, aby mohl zůstat v zemi. Výměnou za to získá taxikáře se skvělými řidičskými dovednostmi. Společně pak brázdí New York a řeší případy.

Série byla produkována EuropaCorp Television společně s francouzským televizním kanálem TF1. Jako výkonný producent a hlavní showrunner bude působit Gary Scott Thompson. Ten už na NBC dříve působil, když měl na starosti seriál Las Vegas: Kasino.


Zaujal vás seriál? Těšíte se na návrat Chyler Leigh?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
kneznaL

kneznaL

Zajímavě vypadající seriál. Rozhodně mu dám minimálně šanci a pak se uvidí.
před 10 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

nevypadá to špatně..
před 10 roky
Maarti

Maarti

Jéé, to se mi zamlouvá, moc ráda se budu koukat :)
před 10 roky
Další články k tématu