30. 3. 2014

Paleyfest 2014: Community

Paleyfest 2014: Community

Jeden z posledních seriálů, který si vysloužil místo na letošním Paleyfestu, je komedie stanice NBC Community (Zpátky do školy). Panelu se zúčastnilo několik herců, mezi nimiž nechyběli například Gillian Jacobs, Joel McHale, Jim Rash, Danny Pudi nebo Yvette Nicole Brown. Z tvůrců se zúčastnili Dan Harmon a Chris McKenna.

Hlavní tvůrce Dan Harmon prozradil, že o šesté sérii zatím od stanice NBC nepadlo ani slovo. Přesto je možné, že by seriál mohl mít budoucnost díky novým modelům vysílání, které nabízejí například Hulu nebo Netflix. O mlčení NBC ohledně obnovení se Harmon vyjádřil takto: „Myslím, že patříme mezi ty staré, spolehlivé a vím, že to zjistíme v okamžiku, kdy bude stanice nejhladovější.“ Zároveň však prozradil, že slyšel „šepot z temných zákoutí“ o tom, že v případě, že by se NBC rozhodla seriál úplně odepsat, je možné, že by mohl být oživen prostřednictvím streamovacích programů a dodal: „Vypadá to, že je tady prostor, kde bychom mohli něco udělat. Můžeme jít na Hulu nebo Netflix, je to nový obchodní model, i když by to samozřejmě znamenalo jisté změny.“ Svůj optimismus ohledně prodloužení neskrývala Gillian Jacobs (Britta), když prohlásila: „No tak, ono to přijde!“, což vyvolalo velké ovace v sále.

Řeč přišla i na Chevyho Chase (Pierce) a možnost jeho návratu. Tento návrat byl označen za nepravděpodobný. Přesto Harmon prohlásil: „Já mám rád Chevyho a myslím, že i on má rád mě. Jen si nemyslím, že je schopen vyjadřovat lásku tak, jak si to představuje většina lidí. Já s ním problém nemám, můžeme si společně vyprávět sprosté vtípky a navzájem si nadávat do… Rád bych s ním znovu pracoval, on je totiž jedinečná osobnost.“

Došlo i na finále aktuální páté série. O ní Harmon prohlásil: „Nenatáčela se jako závěr seriálu. Vždycky jsem se snažil najít rovnováhu mezí sérií a jejím finále, ale letos by to bylo pro fanoušky opravdu neuspokojivé, pokud by přišel skutečně konec. Rozhodně to nekončí tím, že řekneme žili šťastně až do smrti.“

Harmon také přiznal velké zásluhy výkonnému producentovi Chrisi McKennovi: „Bez něho by tahle show vůbec nemohla existovat. V okamžiku, kdy k nám přišel Chris, jsem byl nadšen. Byl to člověk, kterému jsem mohl věřit.“ Na konci večera pustili tvůrci divákům teaser na nadcházejí epizodu Community, která bude animovaná a chystá se parodovat film G. I. Joe.


Co říkáte na informace, které Paleyfest přinesl? Myslíte, že se dočká seriál obnovení?

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Marty8901

Marty8901

Pevně věřím, že se šesté série dočkáme. Pátá řada totiž navazuje na úžasnou první a druhou řadu a bylo by...
před 10 roky
Pajky

Pajky

Mohli by dodržet - #sixseasonsandamovie :)
před 10 roky
Další články k tématu