28. 3. 2014

Helix dostává druhou sérii!

Helix dostává druhou sérii!

Pár hodin před odvysíláním finálové epizody první série Helix stanice Syfy oznámila, že objednává druhou řadu tohoto sci-fi dramatu. Následující série bude mít opět třináct epizod.

Bill McGoldrick, viceprezident původního obsahu stanice, prozradil, že natáčení nové řady začne již letos a na televizních obrazovkách se objeví ke konci roku 2015.

Helix měl premiéru 10. ledna a stal se nejsledovanějším kabelovým skriptovým seriálem tohoto časového slotu. První série dosud získala v průměru 2,1 milionů diváků na epizodu, z toho jeden milion patří do skupiny 18–49 let.

„Helix si během první série vydobyl věrnou fanouškovskou základnu. Neuvěřitelně talentované týmy scenáristů a producentů vytvořily thriller, který neustále přináší napětí, překvapení a vysoce kvalitní drama. Těšíme se na druhou sérii, která bude ještě více zapamatováníhod­ná,“ uvedl McGoldrick.

Seriál pochází z produkční dílny Ronalda D. Moorea (Battlestar Galactica) a Stevena Maeda (Lost, The X-Files).

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
_karel_

_karel_

A nemohla bys je třeba poprosit? Takovým tím tvým neodolatelným, davinciovským způsobem? ;)
před 10 roky
ufonka

ufonka

Bezvadný! Ten seriál mě baví.
před 10 roky
kacka.irena

kacka.irena

No mělo to moc pěkný rozjezd. Ale na konci mi to už přišlo dost překombinovaný - jako by narychlo splácali...
před 9 roky
Další články k tématu