28. 3. 2014

Číslo jedenáct! Další zrušená novinka!

Dneska se ruší ve velkém! Stanice ABC oficiálně, i když oklikou, oznámila zrušení dalšího seriálu. Včera večer, když vydala promo k následujícímu dílu Once Upon a Time in Wonderland, napsala k němu označení series finale.

Tím, že finálová epizoda první řady nebyla označena jako season finale, dala stanice jasně najevo, že s druhou řadou nepočítá. Rozhodnutí není zdaleka překvapivé. Seriál premiéroval v říjnu s ratingem 1.7 a necelými šesti miliony diváků. Oproti kolegovi Once Upon a Time to jsou ale zanedbatelná čísla. Druhá epizoda pak klesla o celých pět desetin ratingového bodu a po dalších pár týdnech se Wonderland ustálil na ratingu 0.9.

Příběhy Alenky, Cyruse a dalších postav tak příští týden dojdou svého konce. Fanouškům může být útěchou snad jen fakt, že o jednotlivých sériích tvůrci přemýšleli jako o uzavřených jednotkách, proto se dá očekávat uspokojivé zakončení.

Podívejte se sami na promo k poslední epizodě:

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Carmen

Carmen

Achjo a zrovna se to začalo rozjíždět...to mě mrzí
před 10 roky
Toldist

Toldist

Strašně se mi líbí tento seriál, více než původní ouat. Je škoda, že to skončí, ale aspon se ten příběh...
před 10 roky
Em.

Em.

Tak to nezvládnu, od toho kdy Alenka našla Cyruse je každý díl lepší a lepší. Začátek ¨byl opravdu hodně...
před 10 roky
Další články k tématu