29. 3. 2014

Top Gear poprvé v České republice!

Top Gear poprvé v České republice!

Fanoušci motoristického pořadu Top Gear pravděpodobně již zaznamenali, že se konají akce s názvem Top Gear Live, při kterých se show vydává i za hranice Spojeného království. Nyní se jedna taková chystá do České republiky!

Top Gear Live nabízí vzrušující variace na tradiční autosalon. Návštěvníci během něj dostanou jedinečnou příležitost k interakci s oblíbenými členy Top Gearu a samozřejmě se dočkají možnosti vidět z první ruky ty nejdražší, nejrychlejší a někdy také nejabsurdněji upravená auta na světě.

Za show stojí trojice moderátorů Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Samozřejmě nesmíme opomenout ani legendárního testovacího jezdce vystupujícího pod jménem Stig.

Pozvánka:

Tak přesně to se nyní chystá dorazit i do České republiky. Show je připravena na 28. června v pražské O2 Aréně ve dvou časových termínech, od 15:00 a od 19:30. Již nyní se tedy můžete těšit na velkolepé představení, které v rámci automobilových show nemá obdoby. Top Gear Live se již představila ve vyprodaných halách čtyř kontinentů a publikum pokaždé okouzlila nejmodernější pyrotechnikou a akčními scénami. Oblíbený program BBC TV bude přetvořen do pekelné show plné hořících aut, zkušebních jízd a kaskadérských kousků i přímo v O2 Aréně.

Něco málo ze zákulisí show:

Za inspiraci k článku děkuji Honzajs000.


Sledujete Top Gear? Těšíte se na tuhle akci? Máte v plánu ji navštívit?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
VanThomass

VanThomass

Jj to vím, ale já zas když někam jdu, tak nechci být někdy až pod střechou :-)
před 10 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Tak koho tam můžu příští týden čekat? xD
před 9 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Bylo to úžasný :3! Doufám, že si to všichni, co tam byli, užili stejně jako já :).
před 9 roky
Další články k tématu