1. 4. 2014

FOX: Rake už nevěříme, přesouváme ho na sobotu

FOX: Rake už nevěříme, přesouváme ho na sobotu

1. dubna se na internetu mezi aprílovými zprávami našla i taková, která si zaslouží pozornost fanoušků seriálu Rake. Bohužel, tato zpráva není vůbec příznivá.

Stanice FOX se totiž rozhodla opět hýbat s programem a přesunula seriál na sobotu. Rozhodnutí, které zřejmě stoprocentně seriál odepisuje, se stalo skutečností.

Co to v celkovém kontextu znamená? Zaprvé to, že (i když jen na chvíli) stanice obnoví svůj sobotní timeslot, který opustila už na začátku devadesátých let, několik let po svém vzniku. V sobotu dlouhá léta vysílala do loňska realitku COPS a až do roku 2011 i program America's Most Wanted. Zadruhé to znamená pro seriál velkou ránu – stanice tím dává najevo, že není dobrý ani pro páteční večer a přesouvá ho do timeslotu, ve kterém ho nechává doslova ‚dohořet‘. Sobotní timeslot je totiž z celého týdne nejméně sledovaný a stanice do něj přesouvají seriály výjimečně, většinou jen ty, které jsou už nadobro zrušené.

Změny se udají už tento týden. V pátek 4. dubna se bude vysílat opakovací epizoda Kitchen Nightmares. Příští pátek bude premiérová epizoda této realitky rozšířena na dva díly (tj. bude úvodní dvojepizoda). O finálové epizodě Rake, která byla původně naplánovaná na 18. dubna, zatím nepadla žádná zmínka.

Seriál v pátečním timeslotu v posledních dvou týdnech končil beznadějně mezi posledními, když ho porážel i Whose Line Is It Anyway? stanice CW. Konečné rozhodnutí o osudu seriálu ale přijde až později, i když už teď je nad slunce jasné, že s ním stanice dál nepočítá. Kdo bude další? Kdoví…

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Lojik

Lojik

Rake bol/je skvelý, bude mi chýbať :(
před 10 roky
Franki

Franki

aspon, že dobehne, snad to nebude nejaký šokujici clif:)
před 10 roky
Další články k tématu