7. 4. 2014

Bates Motel se otevře potřetí

Bates Motel se otevře potřetí

Fanoušci hororového dramatu Bates Motel mají důvod k radosti. Stanice A&E dnes večer oznámila, že svému úspěšnému seriálu oficiálně objednává třetí sérii.

„Skvělý scenáristický tým a talentovaní herci vytvořili z našeho seriálu jedno z nejpůsobivějších dramat současné televizní tvorby,“ řekl David McKillop, viceprezident a generální manažer stanice. „Takové zvraty, které jsme v uplynulých dvou sériích viděli, drží u seriálu věrné fanoušky, kteří chtějí víc. Jsme na tento seriál opravdu pyšní.“

Třetí série Bates Motel se na televizní obrazovky vrátí v roce 2015. Obnovení seriálu není žádným překvapením. I přes změny v časových slotech si Bates Motel dokázal udržet své fanoušky; k televizním obrazovkám týdně usedá v průměru 4,6 milionů diváků. Seriál tak zůstává nejúspěšnějším dramatem stanice.

Bates Motel se tak přidává k již obnovenému dramatu Longmire. Stanice v loňském roce zrušila čtyři roky běžící kriminálku The Glades a po dvou epizodách odsunula kvůli nízké sledovanosti Those Who Kill. Poslední zmíněný seriál našel nový domov na sesterské stanici LMN, která odvysílá celou první sérii.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
tarba

tarba

+ 1 Také bych uvítala tísnivější atmosféru.
před 9 roky
Další články k tématu